Γιάννενα WFC-ΑΟΠΚ Πατίστα 2-2: Σκόνταψαν… στο τέλος

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ | 24-03-2024

Γιάννενα WFC-ΑΟΠΚ Πατίστα 2-2:  Σκόνταψαν… στο τέλος TAGS: #Γιάννενα WFC #γυναικείο ποδόσφαιρο

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν τα Γιάννενα wfc με τον ΑΟΠΚ Πατίστα στο εξ΄ αναβολής παιχνίδι για την 16η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής γυναικών.

Σε ένα ματς που μόνο η μία ομάδα «καιγόταν» για τους βαθμούς, δηλαδή ο Πατίστα, οι παίκτριες του Αντώνη Κοζανίτη έλεγχαν το παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τους 3 βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά μόλις στο 5΄ όταν  η Κακαλέτρη έβγαλε την ασιστ στην Βουτσά που με πλασέ έκανε το 0-1. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση και στο 11΄ η Βαρσάνη από αριστερά μπήκε στην περιοχή και με φοβερό σουτ έκανε το 1-1. Στο 29΄ ήρθε η ανατροπή όταν  η Βαρσάνη εκτέλεσε κόρνερ και η Καιτατζή με κεφαλιά έκανε το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα μία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος με την Βουτσά που δεν νίκησε την Αγγέλη, ενώ τα Γιάννενα είχαν δύο ακόμα καλές στιγμές με την Κουτσούρη με ατομική ενέργεια να μπαίνει στην περιοχή , να σουτάρει και να καταλήγει άουτ και της Φαρμάκη που σούταρε και αυτή άουτ.
Στην επανάληψη, οι Καλαματιανές βγήκαν μπροστά προσπαθώντας να ισοφαρίσουν, καθώς είχαν και το βαθμολογικό κίνητρο και στο 52΄ η Κακαλέτρη δέχθηκε ωραία μπαλιά με την Αγγέλη να πέφτει στα πόδια της και να μπλοκάρει! Στο 54΄ η Κολέμπά εκτέλεσε φάουλ, με την Τσουλάκου να διώχνει με τις γροθιές, ενώ στο 68΄ η Αυγέρη εκτέλεσε φάουλ με τις αντίπαλες αμυντικές να διώχνουν. Στο 76΄ φάση διαρκείας για τις Γιαννιώτισσες, όταν μετά από κόρνερ η Δημητρακοπούλου πήρε την κεφαλιά, έδιωξαν οι αμυντικές του Πατίστα, η μπάλα έφτασε στην Φαρμάκη που με πλασέ δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 78΄ η Κουτσούρη έκανε ωραίο κατέβασμα και κοντρόλ, πλάσαρε με την μπάλα να περνάει άουτ! Στο 81΄ ένα σουτ της Κούκια πέρασε άουτ, ενώ στο 83΄ η Κολέμπα, πάσαρε στην Βαρσάνη, εκείνη έκανε το σουτ με την Τουλάκου να μπλοκάρει. Στο 85΄ ήρθε η ισοφάριση για τις Καλαματιανές όταν η Μπιζίμη εκτέλεσε φάουλ, η Αυγέρη δεν κατάφερε να μπλοκάρει με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-2. Τέλος τα Γιάννενα θα μπορούσαν να είχαν πετύχει το νικητήριο γκολ όταν η Κολέμπα εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έφτασε στην Κούκια, η οποία σούταρε με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο αντίπαλο δοκάρι και άουτ!

Διαιτησία: Φάντης (Βασιλάκης, Πολύζος) Ε.Π.Σ. Άρτας

Γιάννενα wfc: Αγγέλη, Αγγέλη Π.,  Τζάλλα (56΄ Κούκια), Αυγέρη, Καιτατζή, Φαρμάκη, Ζάννου (74΄ Δημητρακοπούλου (88΄ Τσαπραλή), Κολέμπα, Κουτσούρη (88΄ Λάγκαρη), Βαρσάνη, Σαμαρά (56΄ Τζούμα)

ΑΟΠΚ Πατίστα: Τσουλάκου, Παπαδέα, Μπιζίμη, Λαούση, Παναγιωτακοπούλου, Μπάκα, Καραμήτσου, Μπασέα, Κακαλέτρη, Βουτσα, Νέφζι (60΄ Κοντογεώργου)


Μιχάλης Τσάγκας

*Φωτογραφίες: Σάκης Σούλης - Μιχάλης Τσάγκας

Φωτορεπορταζ