Στο ίδρυμα "Νεομάρτυρας Γεώργιος" ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ | 27-09-2024

Στο ίδρυμα "Νεομάρτυρας Γεώργιος" ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα TAGS: #γυναικείο ποδόσφαιρο #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο #ΠΑΣ Γιάννινα

Την άθληση στο ποδόσφαιρο συντόνισε ο Ερασιτέχνης Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ για τους φιλοξενούμενους του Ιδρύματος "Νεομάρτυρας Γεώργιος" της Προνοιακής Δομής της Περιφέρειας Ηπείρου (ΑΜΕΑ και άννοιας).

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:

Η άθληση είναι για όλους, ανεξαρτήτως περιορισμών. Τα οφέλη από την ήπια και κοινωνική εγχύμναση είναι σημαντικά, τόσο σε επίπεδο φυσιολογίας όσο και ψυχολογίας.
Ειδικά με την ήπια άθληση στο ποδόσφαιρο, βελτιώνεται σημαντικά η φυσική κατάσταση, αντίληψη, κοινωνικοποίηση, ενώ διευρύνεται και η κοινωνική συμπερίληψη.
Η συμμετοχή των φιλοξενούμενων της Δομής "Νεομάρτυρας Γεώργιος" στις αθλητικές δραστηριότητες ήταν μεγάλη, και η χαρά τους ακόμη μεγαλύτερη.
Η δράση διοργανώθηκε στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού - BeActive, από τον Ερασιτέχνη Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, την Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, το Σύνδεσμο Φιλάθλων Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ Σουηδίας, τη Διεύθυνση Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου και υποστηρίχθηκε από τους άοκνους και γεμάτους όρεξη για προσφορά εργαζόμενους της Δομής.
Στο τέλος της δράσης, δόθηκαν αναμνηστικά του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ καθώς και Κάρτες Υποστήριξης της Ομάδας Γυναικών, προσφορά του Συνδέσμου Φιλάθλων Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ Σουηδίας.
Ας σημειωθεί τέλος, πως η ΠΑΕ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ φιλοξενεί τακτικά στους αγώνες της, τους φιλοξενούμενους της Δομής.

Δείτε βίντεο από την επίσκεψη ΕΔΩ