Τίγρεις-Σειρήνες Γρεβενών 0-1: Φιλική ήττα για τους Tigers!

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ | 29-09-2024

Τίγρεις-Σειρήνες Γρεβενών 0-1: Φιλική ήττα για τους Tigers! TAGS: #ΑΠΣ Τίγρεις #γυναικείο ποδόσφαιρο

Φιλικό προετοιμασίας με ομάδα της Β΄ Εθνικής και συγκεκριμένα με τη Σειρήνα Γρεβενών έδωσαν οι Tigers, όπου ηττήθηκαν με 0-1.

Η ομάδα των Γιώργου Πανούση και Ανδρέα Ζώτου έδειξαν καλές προοπτικές στην άμυνα, με τις οπισθοφύλακες των «πράσινων» να αποσοβούν πολλές επίθεσης της Γρεβενιώτικης ομάδας, που πέρυσι αγωνιζόταν στην Α΄ Εθνική. Οι παίκτριες των Γρεβενών έδειξαν πιο έτοιμες, ενώ στη σύνθεση τους είχαν και τρεις αλλοδαπές πολύ καλές παίκτριες.
Οι κυριότερες του παιχνιδιού ήταν στο 22΄ όταν η Τουμαίνη έκανε κατά μέτωπο επίθεση, η μπάλα κόντραρε στην Αντωνοπούλου, με την Μποζιάρη να ακολουθεί και με πλασέ από κοντά να κάνει το 0-1. Δύο λεπτά αργότερα η Βλάχου είχε οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 51΄ οι φιλοξενούμενες είχαν ένα ακόμα δοκάρι όταν η Τάσιου με φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο. Τα ημίχρονα του αγώνα ήταν διάρκειας 40 λεπτών.

Διαιτητής: Κυριαζή

Τίγρεις: Αντωνοπούλου, Πολυμενοπούλου, Αγγελιδάκη, Λέντη, Πριλίγκου, Μπούκα, Αυγέρη, Σκούρου, Χαλάτση, Γάτσιου, Μαργώνη.
Έπαιξαν και οι:  Μαλλιωτάκη. Τζίμα Ε.,     Γιουγλή.

Σειρηνες Γρεβενων: Βελεχτση, Κελεμένη, Μουρατίδου, Αγγελίδου, Τουμαίνη, Τάσιου, Λειλά Απίτο, Βλάχου, Ντόρκας, Μποζιάρη, Μαμούτογλου

Έπαιξαν και οι: Καραλιόλου, Παππά, Αμαραντίδου, Λίκου, Κούρτη, Νταγκούλη, Σαρουσαβίδου

Μιχάλης Τσάγκας

*Φωτογραφία: Χρήστος Τσόντζος