Δεν τα κατάφερε στον “τελικό” ο ΠΑΣ Γιάννινα WFT

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ | 05-03-2024

Δεν τα κατάφερε στον “τελικό” ο ΠΑΣ Γιάννινα WFT

Την ήττα με σκορ 3-1 γνώρισε η Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών Π.Α.Σ. Γιάννινα WFT από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για την 5η αγωνιστική.

“Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι που παρακολούθησε πλήθος κόσμου που κατέκλυσε τους χώρους του Emileon, ενώ υπήρχαν και αρκετοί φίλαθλοι του ΠΑΣ!
Αν και ο Π.Α.Σ. προηγήθηκε στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Μάρθα Παΐλα στο ‘9, ο Παναιτωλικός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ισοφάρισε στο ’19 με την Αθηνά Φεγγούλη και πήρε το προβάδισμα στο ’39 με την Ευτυχία Σιαπλαούρα.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα κορίτσια του ΠΑΣ προσπάθησαν να ανέβουν, αλλά δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την έμπειρη άμυνα του Παναιτωλικού.
Στο ’78, οι γηπεδούχες, που πίεζαν συνεχώς ψηλά, σκόραραν το τρίτο τους τέρμα με την Κωνσταντίνα Παπαδημητρίου.
Το σφύριγμα της λήξης συνοδεύτηκε από μεγάλους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων με τους πολυάριθμους φίλους τους, δεδομένου πως βρίσκονται μόνες πλέον στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Θερμές ευχαριστίες στους ανθρώπους και στους φιλάθλους του Παναιτωλικού για την άψογη και υποδειγματική φιλοξενία αλλά και στους φίλους του ΠΑΣ για τη στήριξή τους!”, αναφέρει ο ΠΑΣ σε ανακοίνωση του.
Παναιτωλικός (Ρήγας): Κλοκώνη, Τσίντζουρα, Κολοβού, Αυγέρη, Σαμψωνά, Τζουμερκιώτη, Τσιρώνη, Παπαδημητριου Κ., Σιαπλαούρα, Παπαδημητρίου Φ., Φεγγούλη και Αποστολάκη, Τραυλού, Θώδη, Μουτεσίδη, Αντωνοπούλου, Καρατσάλου, Σιορίκη, Σταμάτη, Ασημάκη.
ΠΑΣ Γιάννινα (Τριάντος): Παπαδοπούλου, Καρλέτσα, Φώτη, Μιχάλη (’46 Τσαρή), Σιαφάκα, Κλήμη Β, Λαμπράκη (’79 Τόλου), Παΐλα, Μπάρκα, Ντότη, Κλήμη Ει και Ζαφείρη, Αγγέλη, Τσόγκα, Γιώτη, Μαργιόλα, Γεωργιάδη, Κωλέτση, Μπαναβά Κ, Μπαναβά Α.
Διαιτητής: Αντωνίου Ελένη με βοηθούς τους Γαλάνη Δημήτριο και Αγγελόπουλο Γεώργιο της ΕΠΣ Αχαΐας.