Στη Θεσσαλονίκη οι Βετεράνοι της Προοδευτικής Περάματος

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ | 10-10-2024

Στη Θεσσαλονίκη οι Βετεράνοι της Προοδευτικής Περάματος TAGS: #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου οι βετεράνοι της Προοδευτικής Περάματος βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για φιλικό αγώνα με την ομάδα των βετεράνων του Ηρακλή.

Σε ανάρτηση της η ομάδα του Περάματος αναφέρει τα εξής:

"Ο αγώνας έληξε με 4-1 και το γκολ της ομάδας μας σημείωσε ο Γουσιας Κώστας μετά από ωραία εκτέλεση κόρνερ του Μίμη Κοντογιάννη. Να σημειώσουμε ότι είχαμε και 2 δοκάρια με πρωταγωνιστή τον Μίμη Κοντογιάννη.
Την αποστολή αποτελούσαν οι: Κοντογιάννης Κώστας, Μπιντεβής Παναγιώτης, Ζάραγκας Κώστας, Ντίνος Λάζαρος,Τσιρώνης Πέτρος, Στάθης Φάνης, Ευαγγελίδης Νίκος, Γούσιας Κώστας, Ιορδανίδης Σταύρος, Κοντογιάννης Μίμης και Κοντογιάννης Παύλος. Αρχηγός της αποστολής ήταν ο Γεωργίτσης Σταύρος.
Μετά το τέλος του αγώνα η ομάδα των βετεράνων του Ηρακλή μας παρέθεσε δείπνο στην ταβέρνα Νέστορας στη Χαλάστρα. Η φιλοξενία της ομάδας του Ηρακλή ήταν άψογη και ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο να ειπωθεί. Η ομάδα των βετεράνων θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την φιλοξενία την ομάδα των βετεράνων του Ηρακλή και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κύριο Κώστα Αϊδινίου..
Στα όμορφα της ημέρας ήταν το τηλεφώνημα του μεγάλου Πασχάλη Τερζή την ώρα του δείπνου στον γιατρό των βετεράνων του Ηρακλή. Ο κύριος Τερζής είναι φανατικός υποστηρικτής του Ηρακλή και έδωσε πολλούς χαιρετισμούς στην ομάδα των βετεράνων της Προοδευτικής.
Η επιστροφή της αποστολής έγινε αργά το βράδυ με την υπόσχεση όλων να ξαναβρεθούμε σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους".

Φωτορεπορταζ