Π.Α.Σ. Γιάννινα-Πανλευκάδιος 7-0: Τέλος με νίκη για φέτος!

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ | 31-03-2024

Π.Α.Σ. Γιάννινα-Πανλευκάδιος 7-0: Τέλος με νίκη για φέτος! TAGS: #γυναικείο ποδόσφαιρο #ΠΑΣ Γιάννινα

Την 6η  και τελευταία αγωνιστική του 2ου  ομίλου της Γ΄ Εθνικής γυναικών διανύσαμε με τον Π.Α.Σ. Γιάννινα να επιβάλλονται με 7-0 του Πανλευκάδιου!

Αξίζουν συγχαρητήρια στις παίκτριες του κ. Τριάντου όχι για το αποτέλεσμα αλλά για την φετινή τους προσπάθεια. Αυτή η ομάδα έδειξε να έχει μέλλον και σίγουρα κάποιες παίκτριες θα ανέβουν επίπεδο!
Αξίζουν συγχαρητήρια και στις παίκτριες τους Πανλευκάδιου, που ταξίδεψαν στα Γιάννενα, χωρίς κανένα βαθμολογικό κίνητρο, με μηδέν βαθμούς και με μόλις 11 παίκτριες , όπου στην προθέρμανσή τραυματίστηκε μία εξ΄ αυτών και αγωνιστήκαν σε όλη την διάρκεια με δέκα. Όλο αυτό δείχνει το ευ αγωνίζεσθαι!
Στο αγωνιστικό κομμάτι , το ματς δεν χρίζει κριτικής καθώς ο Πανλευκάδιος δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί τον Π.Α.Σ! Μόλις στο 1΄ η Καρλέτσα μπήκε στην περιοχή από αριστερα και με πλασέ έκανε το 1-0, ενώ στο 5΄ η Ντότη πάσαρε στην Παίλα εκείνη με σουτ έκανε το 2-0! Στο 7΄ η Μιχάλη είχε ένα σουτ πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 11΄ η Ντότη έκανε το γύρισμα, η Παίλα βγήκε τετ α τετ και με πλασέ έκανε το 3-0. Στο 12΄ ένα πλασέ της Ντότη έδιωξε η Χαλκιοπούλου, ενώ στο 17΄νέο σουτ της Ντότη , έδιωξε ξανά η Λευκαδίτισα γκολκίπερ! Στο 21΄  ήρθε το τέταρτο γκολ όταν  η Παίλα εκτέλεσε κόρνερ και η Ντότη με προβολή έκανε το 4-0. Στο 28΄ ο Π.Α.Σ έχασε διπλή ευκαιρία με τις Παίλα και Ντότη, που έδιωξε η Χαλκιοπούλου, ενώ στο 34΄και το 43΄ η Ντότη είχε ακόμα δύο ευκαιρίες χωρίς επιτυχία να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ!
Στην επανάληψη ο Π.Α.Σ μπήκε ξανά επιθετικά και στο 50΄ η Παίλα, έκανε ωραίο σουτ, η Χαλικοπούλου έδιωξε και στην επαναφορά η Ντότη από κοντά έκανε το 5-0, ενώ στο 53΄ και πάλι η Παίλα με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 6-0. Στο 56΄ η Παίλα πάσαρε ωραία στην Ντότη, εκείνη σούταρε, η Χαλκιοπούλου προσπάθησε να διώξει με την μπάλα όμως να καταλήγει στα δίχτυα για το 7-0. Στο 62΄ η μοναδική ευκαιρία για τον Πανλευκάδιο με την Χαλικιά να σουτάρει και την Παπαδοπουλου να μπλοκάρει, ενώ τέλος, άλλη μια καλή στιγμή είχε ο Π.Α.Σ με την Φώτη!

Διαιτησία: Καραγιάννης (Αθανασίου, Βασιλάκης) Ε.Π.Σ. Άρτας

Π.Α.Σ. Γιάννινα: Παπαδοπούλου, Καρλέτσα, Φώτη, Σιαφάκα, Κλήμη Β. (56΄ Τόλου), Κλήμη Ε.  (56΄ Τσαρή), Λαμπράκη (56΄ Τομπέρ), Γιώτη (56΄ Μαργιόλα), Παίλα, Ντότη, Μιχάλη (56΄ Τσόγκα)

Πανλευκάδιος: Χαλκιοπούλου, Δευτεραίου, Τσούτση, Αρματά, Γαβρίλη, Κοντογιάννη, Παύλου, Κονιδάρη, Κονδυλάτου, Χαλικιά

Μιχάλης Τσάγκας

Φωτορεπορταζ