Δόξα Πηγαδακίων-Γιάννενα wfc 4-0: Υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα!

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ | 31-03-2024

Δόξα Πηγαδακίων-Γιάννενα wfc 4-0: Υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα! TAGS: #Γιάννενα WFC #γυναικείο ποδόσφαιρο

Με αρκετές ελλείψεις και νεανική ομάδα αγωνίσθηκαν τα Γιάννενα wfc στη Ζάκυνθο και ηττήθηκαν από την τοπική Δόξα Πηγαδακίων με 4-0 στο τελευταίος φετινό εκτός έδρας παιχνίδι για τον 2ο  όμιλο της Β΄ Εθνικής.

Η Δόξα Πηγαδακίων με την εμπειρία της από την φετινή σεζόν αλλά και την περσινή στην Α΄ Εθνική ήταν ανώτερη και επέβαλε τον ρυθμό της. Παρ΄ όλα αυτά η πλήρως νεναική ομάδα των Ιωαννίνων άντεξέ σχεδόν ένα ημίχρονο καθώς στο 38΄ δέχθηκε το πρώτο γκολ όταν η Λομποτέτση εκτέλεσε κόρνερ , η μπάλα βρήκε στο πόδι της Φαρμάκη και κατέληξε στα δίχτυα της Γιαννιώτικής εστίας για το 1-0. Στο 40΄ οι Γιαννιώτισες θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει όταν η Βαρσάνη έκανε ωραία προσπάθεια, σούταρε με την μπάλα να καταλήγει δίπλα από το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.
Στην επανάληψη είχαμε την είσοδο πολλών νεαρών παιχτριών παίχτηκε ποιοτικό παιχνίδι αλλά η εμπειρία της Δόξας επιβλήθηκε της τεχνικής ομάδας των Ιωαννίνων. Κλασσικές ευκαιρίες χάθηκαν από την Βαρσανη-Τσαπαρλη κ Σαμαρά. Στο 60΄ Λομποτέση με σουτ έκανε το 2-0, ενώ δέκα λεπτά αργότερα η ίδια παίκτρια με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0! Τέλος στο 83΄ η Πότσιου με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-0!

Δόξα Πηγαδακίων: Αντωνοπούλου, Ρακίπι (70΄ Γαβαλά), Πηλίκα, Πότσιου, Μωραίτη, Ζαγκλή, Μπιρίτη, Ζαφειροπούλου, Παράσχη, Χρυσανθακοπούλου (80΄ Αμπέλα), Λμποτέση

Διαιτησία: Αντωνίου (Γαλάνης, Παππάς) Ε.Π.Σ. Αχαίας

Γιάννενα wfc: Αγγέλη Κ.,  Αντώνη, Τζούμα (55΄ Λάγκαρη), Φαρμάκη, Αυγέρη, Αγγέλη Β., Νικησανιώτη (55΄ Λουκούμη), Τζάλλα ( 55΄ Τσαπραλή, Σαμαρά (55΄ Ελευθερίου), Βαρσάνη ,  Ντάσκαρη (46΄ Παπαγεωργίου)

Μιχάλης Τσάγκας