Φλαμίνγκο Μεσολογγίου-Τίγρεις 0-1: Μεγάλο διπλό στο Μεσολόγγι οι Tigers!!!

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ | 31-03-2024

Φλαμίνγκο Μεσολογγίου-Τίγρεις  0-1: Μεγάλο διπλό στο Μεσολόγγι οι Tigers!!! TAGS: #ΑΠΣ Τίγρεις #γυναικείο ποδόσφαιρο

Το αήττητο σερί τους συνεχίζουν οι Τίγρεις που στα πλαίσια της 17ης  αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής γυναικών επικράτησαν εκτός έδρας του Φλαμίνγκο Μεσολογγίου με 0-1 και αναδεικνύονται στην πρώτη θέση στον άτυπο βαθμολογικό πίνακα τους 2ου γύρου με 17 βαθμούς!

Οι παίκτριες των Γιώργου Πανούση και Ανδρέα Ζώτου ήταν ανώτερες με το Μεσολογγί να έχει σε πολύ καλή μέρα της τερματοφύλακα τους Ντα Κονσεισάο! Στο πρώτο μέρος Η Βραζιλιάνα τερματοφύλακας μπλόκαρε δυο σουτ της Δασκάλου και Κουτσάφτη, ενώ τρία σουτ της Σκούρου πέρασαν άουτ! Οι γηπεδούχες απείλησαν με την Μοράες Ντε Σόουζα, ανεπιτυχώς!
Στην επανάληψη οι Γιαννιώτισες μπήκαν δυνατά και στο 55΄πέτυχαν το γκολ με την Δασκάλου να κάνει την προσπάθεια από δεξιά και η Μπόλωση με διπλή προσπάθεια να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Το Μεσολόγγι πίεσε για ένα 20λεπτό μεταξύ 60΄- 80΄ , όμως είχε μία ουσιαστική ευκαιρία με την Μοράες να εξαπολύει μια «φωτοβολίδα» που κατέληξε δίπλα από το δοκάρι της Αντωνοπούλου. Στο 85΄ και το 90΄ η Μαρία Ράπτη έχασε δυο ανεπανάληπτα τετ α τετ με την Ντα Κονσεισάιο να μπλοκάρει και τις δυο φορές. Για την ομάδα των Tigers ντεμπούτο έκανε η νεαρή Φερεντίνου γεννημένη το 2011!

Διαιτησία: Μπούνος (Κατσαρός, Μπακούλια) Ε.Π.Σ. Φωκίδας

Φλαμίνγκο Μεσολογγίου: Ντα κονσεισάο, Πετσινή, Μόκκα, Αρβάλη, Σταυροπούλου, Βασιλείου, Παπαγεώργου, Μοεράες Ντε Σόουζα, Παπαιωάννου, Βρανά-Τριανταφύλλου, Χριστοπούλου

Τίγρεις: Αντωνοπούλου, Αγγελιδάκη, Λέντη, Πριλίγκου, Κώτση, Μαργώνη, Κουτσάφτη, Σκούρου, Δασκάλου (90΄ Φερεντίνου), Μπόλωση (83΄ Τζίμα Α.), Ράπτη (90΄ Ντακούμη)

Μιχάλης Τσάγκας