Εξελίσσεται και εντυπωσιάζει η Ομάδα Κ12 κοριτσιών του Π.Α.Σ. Γιάννινα

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ | 06-04-2024

Εξελίσσεται και εντυπωσιάζει η Ομάδα Κ12 κοριτσιών του Π.Α.Σ. Γιάννινα TAGS: #γυναικείο ποδόσφαιρο #ΠΑΣ Γιάννινα

Για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ12Β της Ε.Π.Σ. Ηπείρου, τα κορίτσια του Π.Α.Σ. αντιμετώπισαν τη μικτή ομάδα Κ12 των Τίγρεων, που είχε και αυτή στη σύνθεσή της ένα κορίτσι.

"Σε έναν όμορφο και αθλητικό αγώνα, οι αθλήτριες και οι αθλητές των δυο ομάδων, έδειξαν πείσμα και μαχητικότητα. Οι πολυάριθμοι θεατές απόλαυσαν το πλούσιο θέαμα και χειροκρότησαν με θέρμη τις εντυπωσιακές φάσεις.
Στο τέλος βέβαια, τα κορίτσια του Π.Α.Σ., τηρώντας το εθιμοτυπικό τους, δεν παρέλειψαν να μπουγελώσουν τον προπονητή τους κ. Γιάννη Τριάντο, χαρίζοντας εύθυμες στιγμές στους θεατές.
Η Επιτροπή Διοίκησης του Τμήματος Γυναικών αισθάνεται δικαιωμένη που το πρότζεκτ των δυο ομάδων αποκλειστικά κοριτσιών στα πρωταθλήματα υποδομών της Ε.Π.Σ. Ηπείρου (Κ12 και Κ10), στέφεται με απόλυτη επιτυχία, δίνοντας στις αθλήτριες δυνατότητες ταχύτατης εξέλιξης αλλά και εμπλουτίζοντας τα πρωταθλήματα με νέο ενδιαφέρον.
Περαστικά στις δυο τερματοφύλακες της ομάδας που δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν λόγω ίωσης και θερμές ευχαριστίες στον τερματοφύλακα του Κ12 του Π.Α.Σ. Γιάννινα που προθυμοποιήθηκε να συμπληρώσει την κενή θέση", αναφέρει ο ΠΑΣ σε σχετική ανακοίνωση του.

Φωτορεπορταζ