Θύελλα Κατσικάς-Εορδαικός 0-0: «Χ»άθηκε και άλλη ευκαιρία!

Γ' ΕΘΝΙΚΗ | 07-04-2024

Θύελλα Κατσικάς-Εορδαικός 0-0: «Χ»άθηκε και άλλη ευκαιρία! TAGS: #Θύελλα Κατσικά #Γ' Εθνική #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Σε ένα ακόμα δικό της παιχνίδι η Θύελλα Κατσικάς δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς, αφού στα πλαίσια της 30η  αγωνιστικής του 2ου  ομίλου της Γ΄ Εθνικής ήρθε ισόπαλη με 0-0 με τον Εορδαικό!

Πλέον η Θύελλα Κατσικάς πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν στις υπόλοιπες 4  αγωνιστικές καθώς τα χρονικά περιθώρια στένεψαν, με την Θύελλα να παραμένει στην 13η  θέση, τρεις βαθμούς κάτω από την ζώνη του μπαράζ και τέσσερις από την παραμονή! Η 30η  αγωνιστική μάλιστα ευνόησε την Θύελλα με τα περισσότερα αποτελέσματα να έρχονται στα μέτρα της , ωστόσο ο μη ερχομός της νίκης, ήταν κάτι το απογοητευτικό.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η Θύελλα ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο πρώτο μέρος αφού δεν απειλήθηκε στιγμή από την ομάδα της Πτολεμαίδας. Στο 12΄ ο Τουρμούσογλου έκανε το διαγώνιο σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ στο 17΄ ο Πότσης πάσαρε στον Τουρμούσογλου, εκείνος έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 19΄ ο Παππάς έκανε την Παράλληλη στον Πετρίδη, εκείνος έκανε το σουτ με τους αντίπαλους αμυντικούς να διώχνουν στην μικρή περιοχή, ενώ στο 24΄ ο Σκανδάλης εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια! Στο 29΄ ο Κωσταμένας εκτέλεσε κόρνερ , ο Πετρίδης έκανε την κεφαλιά με τον Όμπατιτς να δείχνει να διώχνει την μπάλα με το χέρι, ωστόσο ο κ. Φίτσας έδειξε πέναλτι, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ένα σουτ του Κωσταμένα έφυγε άουτ. Στο 32΄ νέα ευκαιρία για την Θύελλα με τον Παππά να κάνει την σέντρα ο Σκανδάλης την κεφαλιά και η μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 36΄ ο Τουρμούσογλου έκανε το σουτ με τον Χατζησάββα να αποσοβεί τον κίνδυνο, ενώ στο 39΄ο Κωσταμένας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
Στην επανάληψη και πάλι η Θύελλα μπήκε δυνατά και στο 53΄ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή με τον Κωσταμένα να εκτελεί κόρνερ και ο Χατζησάββας να διώχνει, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Εμβραίζογλου έβγαλε την μπαλιά στον Βασιλάκη, με τον Χατησάββα να διώχνει εξ΄ επαφής. Στο 56΄ η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με τον Παπαδόπουλο να κάνει το σουτ και η μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ στο 60΄ ο Κουνάβας εκτέλεσε φάουλ με τον Ντόντη να διώχνει με κεφαλιά. Στο 62΄ ένα σουτ του Πότση έδιωξε ο Χατζησάββας, ενώ στο 75΄ ο Γούλας εκτέλεσε κόρνερ με τον Χατζησάββα να διώχνει εκ νέου. Στο 77΄ η μεγαλύτερη ευκαιρία για την Θύελλα με τον Σκανδάλη να εκτελεί φάουλ και την μπάλα να «τραντάζει» το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 81΄ ένα «σκαφτό» σουτ του Βασιλάκη μπλόκαρε ο Χατζησάββας. Στο 82΄ ο Σκανδάλης σούταρε με την μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ στο 90+1΄ ο Παππάς βρέθηκε μέσα στην περιοχή πλάσαρε με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 90+7΄ ο Σκανδάλης έκανε τη σέντρα ο Τουρμούσογλου την κεφαλιά με τον Χατησάββα να μπλοκάρει. Το τέλος τους αγώνα βρήκαν εκτεταμένα επεισόδια, με τους παίκτες του Εορδαικού να προκαλούνε τόσο τους παίκτες της Θύελλας αλλά και τους φιλάθλους , που εξαγριωμένοι κατευθύνθηκαν έξω από τα αποδυτήρια. Έτσι κατέφθασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να μπορέσουν να «διαλύσουν» το εξαγριωμένο πλήθος!

Διαιτησία: Φίτσας (Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας) (Γραμμένος, Ζιώγας) (Ε.Π.Σ. Κέρκυρας, Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας)

Θύελλα Κατσικάς: Θεμελής, Πετρίδης, Μελιγγιώτης (85΄ Φίλιος), Ντόντης, Βασιλάκης, Πότσης, Σκανδάλης, Κωσταμένας (57΄ Γούλας), Τουρμούσογλου, Εμβραίζογλου (57΄ Μπλέτσας), Παππάς

Εορδαικός: Χατησάββας, Κουναβάς, Όμπατιτς, Κοντογουλίδης (46΄ Παπαδόπουλος), Παπαζήσης (86΄ Ιλιέβσκι), Νίκολλι (90+4΄ Τσιγκαλίδης), Αιχμαλοντίδης, Μπαλίτσας, Πούλιος, Παππάς, Παπανικόπουλος

Μιχάλης Τσάγκας

Φωτορεπορταζ