Γ.Α.Σ. Σβορώνος-Θύελλα Κατσικάς 0-2: Με μεγάλο διπλό η Θύελλα συνεχίζει το κυνήγι!

Γ' ΕΘΝΙΚΗ | 14-04-2024

Γ.Α.Σ. Σβορώνος-Θύελλα Κατσικάς 0-2:  Με μεγάλο διπλό η Θύελλα συνεχίζει το κυνήγι! TAGS: #Θύελλα Κατσικά #Γ' Εθνική #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Σε ένα ματς που η Θύελλα Κατσικάς έπαιζε με το «μαχαίρι στα δόντια» κατάφερε να κάμψει στην Κατερίνη την αντίσταση του Γ.Α.Σ. Σβορώνου, καθώς επικράτησε με 0-2 στα πλαίσια της 31ης αγωνιστικής του 2ου  ομίλου της Γ΄ Εθνικής και συνεχίζει να ελπίζει για την παραμονή της.

Βέβαια τα αποτελέσματα δεν ήρθαν ευνοϊκά, αφού νίκησαν όλοι οι διώκτες της, εκτός από το Κιλελερ που ηττήθηκε από τα Τρίκαλα, που και αυτά παλεύουν για την παραμονή. Συγκεκριμένα Αστέρας Πετριτή και Εορδαικός πήραν νίκη στα χαρτιά, ενώ Θεσπρωτός και Αναγέννηση Άρτας, επιβλήθηκαν του Πιερικού και του Βατανιακού αντίστοιχα
Η Θύελλα εμφανίστηκε σοβαρή και πειθαρχημένη, και έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, κάτι που μας έχει συνηθίσει, αφού πέτυχε δυο γκολ. Μόλις στο 11΄ ο Εμβραίζογλου εκτέλεσε φάουλ και ο Φίλος με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 13΄ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Κοντοθανάση, αλλά ο Θεμελής μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια! Στο 21΄ νέα ευκαιρία για την ομάδα της Κατερίνης με τον Κυρτέγο να εκτελεί φάουλ και τον Θεμελή να μπλοκάρει, ενώ στο 26΄ ο Εμβραίζογλου σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο 31΄ ήρθε το δεύτερο γκολ για την Θύελλα όταν ο Παππάς βρέθηκε στην περιοχή, έκανε το πλασέ και έκανε το 0-2! Στο 39΄ ένα σουτ του Πότση πέρασε άουτ, ενώ στο 43΄ ο Κωσταμένας εκτέλεσε φάουλ με τον Κουζα να μπλόκαρε!
Στην επανάληψη η Θύελλα προσπάθησε να κάνει διαχείριση του σκορ του πρώτου μέρους , και φυσικά να κρατήσει δυνάμεις ενόψει του τελικού του κυπέλλου της Τετάρτης κόντρα στην Θύελλα Ελεούσας. Από την άλλη ο Σβορώνος μην έχοντας στόχο δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Παύλου Θεμελή. Στο 59΄ ένα σουτ του Δημηνά μπλόκαρε ο Θεμελής, ενώ στο 67΄ ο Σκανδάλης εκτέλεσε φάουλ με τον Κουζά να διώχνει. Τέλος στο 80΄ μία ακόμα ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Δερμητζόγλου να κάνει το σουτ και την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ!

Διαιτησία: Τακίδης (Ε.Π.Σ. Κιλκίς) (Μποζατζίδης, Τσελιχίδης) (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας

Γ.Α.Σ. Σβορώνος: Κουζάς, Δημητρίου( 46΄ Δημηνας), Κωτσιόπουλος, Χαρτσιάς, Μυστρίδης (69΄ Βούλγαρης), Δερμητζόγλου, Κοντοθανάσης, Ξυδούς (46΄ Λαμπόγλου), Κυρτέγος (87΄ Γκούμας), Καραγκούνης, Χατζής (60΄ Τρούμπαλος).

Θύελλα Κατσικάς: Θεμελής, Πετρίδης, Φίλιος, Ντόντης, Βασιλάκης, Πότσης, Σκανδάλης (82΄ Ρίζος), Εμβραΐζογλου (82΄ Πάκος), Παππάς (82΄ Μπλέτσας), Κωσταμένας (73΄ Πολυχρόνης), Τουρμούσογλου (60΄ Γούλας).

Μιχάλης Τσάγκας