Θύελλα Κατσικάς-Βατανιακός 4-0: Με κεκτημένη ταχύτητα

Γ' ΕΘΝΙΚΗ | 20-04-2024

Θύελλα Κατσικάς-Βατανιακός 4-0:  Με κεκτημένη ταχύτητα TAGS: #Θύελλα Κατσικά #Γ' Εθνική #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Με κεκτημένη ταχύτητα από τον τελικό του κυπέλλου και το εκκωφαντικό 5-2, η Θύελλα Κατσικάς επικράτησε του Βατανιακού στα πλαίσια της 32ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και πλέον πάει την Τετάρτη να τα παίξει όλα για όλα στα Τρίκαλα!

Μια αγωνιστική που δεν έφερε ιδιαίτερη χαρά στην Θύελλα Κατσικάς μιας και δεν ήρθαν τα αποτελέσματα που ήθελε, οι παίκτες του Νίκου Γκούρα εμφανίστηκαν σοβαροί και πειθαρχημένη παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετώπιζε , μιας και ταξίδεψε στα Γιάννενα με μόλις 11 παίκτες!
Η Θύελλα λοιπόν είχε ένα καταιγιστικό πρώτο μέρος με τρία γκολ και τέσσερα δοκάρια. Από την αρχή λοιπόν του παιχνιδιού «σφυροκοπούσε» και στο 3΄ είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Πετρίδη να κάνει την παράλληλη μπαλιά και τον Παππά να μην προλαβαίνει την μπάλα, ενώ στο 4΄ο Κωσταμένας με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 6΄ ήρθε το πρώτο γκολ όταν  ο Σκανδάλης έκανε παράλληλη από δεξιά και ο Παππάς με πλασέ έκανε το 1-0, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Εμβραίζογλου έβγαλε ωραία πάσα στον Παππά, ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ σούταρε αλλά ο Φορονίδης έδιωξε. Στο 8΄ ωραίο σουτ του Σκανδάλη από το ύψος της περιοχής με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και στο 9΄ καλή στιγμή για την ομάδα της Κατερίνης με τον Φιρινίδη Χ.  να κάνει το σουτ και τον Παππά να διώχνει! Στο 10΄ ο Ντόσης εκτέλεσε κόρνερ ο Παππάς μπλόκαρε, ενώ στο 11΄ ο Πετρίδης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Κωσταμένας πήρε την μπάλα ξεμαρκαρίστηκε, σούταρε με την μπάλα να καταλήγει πρώτα στο δοκάρι και εν συνεχέια στα δίχτυα για το 2-0. Στο 14΄ ένα σουτ του Κωσταμένα πέρασε στα χέρια του Φιρινίδη, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το πλασέ του Σκανδάλη στο 17΄! Στο 18΄ ένα ακόμα οριζόντιο δοκάρια για τους γηπεδούχους σε σουτ του Τουρμούσογλου και στο 20΄ το σουτ του Σκανδάλη κατέληξε στα χέρια του Φιρινίδη! Στο 27΄ ο Εμβραίζογλου έβγαλε καταπληκτική μπαλιά στον Παππά, ο οποίος βγήκε τετ α τετ, πλάσαρε με την μπάλα να καταλήγει ξανά στο δοκάρι, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Κωσταμένας πάσαρε στον Πότση, εκείνος έκανε το συρτό σουτ με την μπάλα να καταλήγει εκ νέου στο δοκάρι! Στο 38΄ ο Φιρινίδης Χ. , βρέθηκε σε θέση «βολής», σούταρε με τον Παππά να διώχνει σε κόρνερ , ενώ στο 42΄ η Θύελλα κέρδισε πέναλτι όταν ο Σκανδάλης ανατράπηκε στην περιοχή από τον Γκαρατζιά. Το εκτέλεσε ο ίδιος κάνοντας το 3-0!
Στην επανάληψη, όπως ήταν φυσικό ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με την Θύελλα ωστόσο να πετυχαίνει ένα ακόμα τέρμα και να κάνει συντήρηση δυνάμεων! Στο 47΄ σέντρα του Πότση κεφαλιά του Πετρίδη, μπλόκαρε ο Φιρινίδης, ενώ στο 50΄ ο Εμβραίζογλου εκτέλεσε κόρνερ ο Χαντζαρίδης έκανε κεφαλιά, με σκοπό να την στείλει εκ νέου κόρνερ, αλλά τελικά αυτή πήγε στα δίχτυα κάνοντας το 4-0! Στο 55΄ ένα σουτ του Σκανδάλη πέρασε άουτ και στο 57΄ο Εμβραίζογλου σούταρε με τον Φιρινίδη να βγάζει σε κόρνερ. Στο 66΄ο Εμβραίζογλου έβγαλε ωραία σέντρα, ο Τουρμούσογλου έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ ακολούθησε ένα «στείρο» εικοσάλεπτο με την Θύελλα να έχει την κατοχή αλλά να μην κάνει κάτι το ουσιαστικό! Στο 88΄μια σέντρα-σουτ του Ράπτη μπλόκαρε εύκολα ο Φιρινίδης και τέλος στο 89΄ ο Ράπτης ανέτρεψε τον Ανανιάδη Δ.  στην περιοχή με τον διαιτητή ωστόσο να λέει «παίζεται»! Πλέον η Θύελλα πάει μόνο για το «τρίποντο» την Τετάρτη στα Τρίκαλα, για να «εξαργυρώσει» τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς!

Διαιτησία: Τσιώρης (Αθανασίου, Μέκιος) Ε.Π.Σ. Άρτας

Θύελλα Κατσικάς: Παππάς Δ.,  Πετίδης (60΄ Φίλιος), Μελιγγιώτης, Ντόντης, Παππάς Α.  (60΄ Καμπούρης), Κωσταμένας (60΄ Γούλας), Τουρμούσογλου, Εμβραίζογλου (74΄ Ρίζος), Πάκος, Σκανδάλης (74΄ Ράπτης), Πότσης

Βατανιακός: Φιρινίδης, Μαλά, Ραπτόπουλος, Χαντζαρίδης, Γκαρατζιάς, Ανανιάδης Χ.,  Φιρινίδης Χ.,  Δημητρίου, Μιχαηλίδης, Ανανιάδης Δ.,  Ντόσης

Μιχάλης Τσάγκας