Θύελλα Κατσικάς-Αστέρας Λιανοκλαδίου Σταυρού 3-0: Αποχαιρέτησε την Γ΄ Εθνική με ψηλά το κεφάλι!

Γ' ΕΘΝΙΚΗ | 28-04-2024

Θύελλα Κατσικάς-Αστέρας Λιανοκλαδίου Σταυρού 3-0: Αποχαιρέτησε την Γ΄ Εθνική με ψηλά το κεφάλι! TAGS: #Θύελλα Κατσικά #Γ' Εθνική #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε την Γ΄ Εθνική κατηγορία η Θύελλα Κατσικάς, αφού επικράτησε στην 34η  και τελευταία αγωνιστική του Αστέρα Λιανοκλαδίου Σταυρού με 3-0 και τερμάτισε στην 12η  θέση με 48 βαθμούς!

Η Θύελλα πραγματικά έδωσε έναν τιτάνιο αγώνα, μακριά από τα κέντρα των αποφάσεων και τις φιλίες, και έχασε την παραμονή στις λεπτομέρειες, κάτι που θα αναφέρουμε σε άρθρο αργότερα!
Στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, η Θύελλα παίζοντας ελεύθερα και χωρίς άγχος, πρόσφερε ωραίο θέαμα. Πρώτα απείλησε η ομάδα του Σταυρού με τον Φράγκο να σουτάρει , η μπάλα να βρίσκει σε αμυντικό και να καταλήγει στα χέρια του Θεμελή, ενώ στο 12΄  πρώτο γκολ για την Θύελλα όταν  ο Εμβραίζογλου εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Φίλιο, ο οποίος με διαγώνιο πλασέ έκανε το 1-0. Στο 14΄ ο Εμβραίζογλου έκανε την παράλληλη στον Ρίζο εκείνος σούταρε με την μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ στο 17΄ πάλι ο Αστέρας απείλησε με τον Φράγκο χωρίς αποτέλεσμα! Στο 22΄ ο Λάππας εκτέλεσε κόρνερ ο Θεμελής έδιωξε, ενώ στο 28λ  ένα σουτ του Τουρμούσογλου έδιωξε ο Μαγκλάρας! Στο 30΄ ο Αλεξίου έκανε ωραία ατομική ενέργεια, σούταρε , ο Βασιλάκης έδιωξε πάνω στη γραμμή, νέο σουτ του Αντωνόπουλου που κατέληξε άουτ. Στο 31΄ απίστευτη φάση για την Θύελλα με τον Τουρμούσογλου να σουτάρει, η μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο Σκανδάλης νέο σουτ στο κάθετο δοκάρι, και στην επαναφορά νέο σουτ του Παππά με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 32΄ ακυρωθέν γκολ για τον Αστέρα με τον Αντωνόπουλο, ενώ στο 35΄ πλασέ του Παππά, η μπάλα κόντραρε στον Μαγκλάρα πήρε τροχιά προς το τέρμα, και ο Παππάς ακολουθώντας έκανε το πλασέ από κοντά για το 2-0! Στο 36΄ σέντρα του Μαργαρίτη κεφαλιά του Αλεξίου , έδιωξε ο Θεμελής, ενώ στο 42΄ ένα σουτ του Παππά πέρασε άουτ.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με ένα σουτ του Μανιώτη στο 46΄ που δεν είχε τύχη, ενώ στο 57΄ πάσα του Σκανδάλη στον Φίλιο, εκείνος το σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 58΄ φάουλ του Ροντρίγκεθ κατέληξε άουτ, ενώ λίγο αργότερα ένα σουτ του Εμβραίζογλου είχε την ίδια κατάληξη. Στο 72΄ ο Παππάς έβγαλε ωραία πάσα στον Τουρμούσογλου εκείνος το σουτ και 3-0, ενώ στο 74΄ σουτ του Μπλέτσα, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Στο 75΄ ένα σουτ του Σκανδάλη κατέληξε πάνω σε σώματα αντιπάλων αμυντικών, ενώ στο 90΄ η Θύελλα είχε ένα ακόμα δοκάρι με τον Φίλιο! Το τελευταίο σφύριγμα του κ. Φίτσα, βρήκε τους φίλους της Θύελλας να δίνουν το πιο θερμό τους χειροκρότημα για τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, με την υπόσχεση η Θύελλα να επιστρέψει στις επιτυχίες!

Διαιτησία: Φίτσας (Ζιώγας, Σαρακαντούβας) Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας

Θύελλα Κατσικάς: Θεμελής, Εμβραίζογλου, Φίλιος, Πάκος, Βασιλάκης (62΄ Πετρίδης), Πότσης, Σκανδάλης (80΄ Ράπτης), Ρίζος (67΄ Πολυχρόνης), Παππάς, Κωσταμένας (67΄ Μπλέτσας), Τουρμούσογλου (80΄ Λέκκας)

Αστέρας Λιανοκλαδίου Σταυρού: Μαγκλάρας, Μελισσόβας, Μόσχος, Μανιώτης (67΄ Σκούρας), Λάππας (40΄ Ροντρίγκεθ), Παρλάτζας (62΄ Κουδούνας), Αυγουστάτος (62΄ Κακαβάς), Αντωνόπουλος, Μαργαρίτης, Αλεξίου (67΄ Παλιάκος), Φράγκος

Μιχάλης Τσάγκας

Φωτορεπορταζ