Τρεις προσθήκες στον Πιερικό

Γ' ΕΘΝΙΚΗ | 09-07-2024

Τρεις προσθήκες στον Πιερικό TAGS: #Γ' Εθνική

Τρεις μεταγραφές, αλλά ανανεώσεις και αποχωρήσεις, ανακοίνωσε το τελευταίο διάστημα ο Πιερικός. 

Οι ανακοινώσεις: 

Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Διονύση Μπαλάφα.
Η διοίκηση της ομάδας υπέβαλλε πρόταση συνεργασίας στον νεαρό τερματοφυλακα και για τη νέα αγωνιστική σεζόν, η οποία δεν έγινε αποδεκτή από μεριάς του.
Του ευχόμαστε υγεία και καλη συνέχεια στην καριέρα του.

Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του Κυριάκου Ζησούλη.
Ο 20χρονος κεντρικός μέσος αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στην Λάρισα, ενώ άρχισε την καριερα του από τον Αετό Μακρυχωρίου.
Αγωνίζεται κυρίως ως επιτελικός χαφ και ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας Νέων.

Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Κοντοθανάση!
Ο 25χρονος μέσος που ξεχώρισε την περσινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, φορώντας τη φανέλα του ΓΑΣ Σβορωνου, συμφώνησε και θα αγωνίζεται με τα "μελανολευκά" υπό τις οδηγίες του νέου του προπονητή, Περικλή Αμανατιδη.
Ο Δημήτρης Κοντοθανασης άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ (2015-17) και στη συνέχεια αγωνιστηκε στην Δόξα Βλαχογιαννίου, τον Ηρακλή Λάρισας, τον Απόλλωνα Λάρισας, τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και ο ΠΟ Ελασσόνας.
Ο νεαρός χαφ υπέγραψε το πρωί της Κυριακής (7/7) το συμβόλαιο του παρουσία του γενικού αρχηγού, Θωμα Κυπαρίσση (φώτο) και του υπευθύνου ποδοσφαιρικου τμήματος, Γιάννη Τρελλόπουλου.

O ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα τους Παναγιώτη Μυρωτή (20 χρόνων, μέσος, αγωνίστηκε σε 24 αναμετρήσεις την περσινή σεζόν, 11 ως βασικός), Άγγελο Χατζηπουργανη (18 ετών, αγωνίστηκε σε 11 αναμετρήσεις, τις 6 ως βασικός) και Βασιλη Κωνσταντινίδη (18 ετών, αμυντικος, αγωνίστηκε σε 8 αναμετρήσεις, τις 4 στην αρχικη ενδεκάδα).

Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Δεληγιάννη (23 ετών, αμυντικος, αγωνίστηκε σε 20 ματς την σεζόν που πέρασε, τους 14 ως βασικός) και Ραφαήλ Στραβογιάννη (21 ετών, επιθετικός, αγωνιστηκε σε 19 αγώνες, τους 7 ως βασικός και σκόραρε 2 γκολ).

Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον Ορέστη Μένκα, που αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση για τη σεζόν 2024-2025.
Ο 32χρονος τερματοφυλακας (17/7/1992) υπέγραψε το συμβόλαιο του την Παρασκευή (5/7) και θα φορέσει τα "μελανολευκά" μετά την θητεία του σε Δόξα Δράμας, Αιγινιακο, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Παναχαϊκη, Λεβαδειακο και τις σουηδικές Ακρόπολις και Βάσαλουντ.
Με τη φανέλα της Δόξας Δράμας τη σεζόν 2018-2019 είχε αναδειχθεί καλύτερος τερματοφυλακας της σεζόν στη Football League από τον ΠΣΑΠ, ενώ έχει αγωνιστεί και με την Εθνική ομάδα U21 της Αλβανίας.
Στη φωτογραφία ο Ορέστης Μένκα με τον γενικό αρχηγό του Πιερικου, Θωμά Κυπαρισση, που τον καλωσόρισε στη νέα του ομάδα.

Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Λευτέρη Ματσούκα, Μάριο Χατζηκωνσταντινου, Κώστα Μπαλτά και Αλέξανδρο Αλεξίου.
Τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται υγεία και επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας τους.
Σε συνεργασία με τον προπονητή, Περικλή Αμανατιδη και το επιτελειο του βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ο αγωνιστικός σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν οι πρώτες προσθήκες στο ροστερ των "μελανολευκων".