Συνεχίζει την ενίσχυση του ο Πιερικός

Γ' ΕΘΝΙΚΗ | 16-07-2024

Συνεχίζει την ενίσχυση του ο Πιερικός TAGS: #Γ' Εθνική

Ο Πιερικός συνέχισε την ενίσχυση του με δύο ακόμη μεταγραφές. 

Οι ανακοινώσεις της ομάδας της Κατερίνης:

Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μανώλη Κραγιόπουλο.
Ο 26χρονος μέσος, που επέστρεψε στα "μελανολευκά" τον Ιανουάριο, και παρα την ατυχία με τον τραυματισμό του, που τον κράτησε για μερικό διάστημα εκτός δράσης, βοήθησε την ομάδα με την παρουσία του και θα συμβάλει με την εμπειρία του στην πορεία πρωταθλητισμου που έχει χαραχθεί για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του Φλόρενς Κέρι.
Ο 33χρονος αριστεροποδαρος μεσοεπιθετικός (17/9/1991) έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες της ομάδας και επιστρέφει στην Κατερίνη μετά τις σεζόν 2013-2015, όταν είχε αγωνιστεί και πάλι με τα "μελανολευκά".
Ο Κέρι, που άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στη Βέροια, με την οποία αγωνιστικε και στην πρώτη κατηγορία, έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, του Αλμυρού, του Οικονόμου Τσαριτσάνης, των Χανίων, της Αναγέννησης Γιαννιτσών, των Τρικάλων, του Αιολικού, της Καλλονής, της Νίκης Βόλου, της Καλαμάτας, της Παναχαϊκης, και του Ηρακλή Λάρισας, ενω την περσινή σεζόν ήταν στην Ρόδο.
Είναι ένας ποδοσφαιριστές με παραστάσεις σε Football League/Super League 2, αλλά και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, στο οποίος θα αγωνιστεί φέτος με τον Πιερικό.