Θύελλα Κατσικάς-Ζάκυνθος 2-3: Απίστευτη ήττα με ανατροπή η Θύελλα Κατσικάς

Γ' ΕΘΝΙΚΗ | 24-03-2024

Θύελλα Κατσικάς-Ζάκυνθος 2-3: Απίστευτη ήττα με ανατροπή η Θύελλα Κατσικάς TAGS: #Θύελλα Κατσικά #Γ' Εθνική #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Ιδανική αυτόχειρας αποδείχτηκε η Θύελλα Κατσικά

Ένα ματς όχι για καρδιακούς διεξήχθη στο Δημοτικό γήπεδο της Κατσικάς όπου η Θύελλα ηττήθηκε με 2-3 στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του 2ου  ομίλου της Γ΄ Εθνικής!

Η Θύελλα που είχε δυο διαφορετικά πρόσωπά στο παιχνίδι, έκανε … πισωγύρισμα με αυτή την ήττα καθώς είχε να ηττηθεί από τις 11 Φεβρουαρίου στην Ηγουμενίτσα από τον Θεσπρωτό!
Στο πρώτο ημίχρονο όλα κυλούσαν υπέροχα! Η Θύελλα είχε καλό ρυθμό και αν και απιλήθηκε κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 και να επιβάλλει τον ρυθμό της. Πρώτη βέβαια απείλησε η Ζάκυνθος όταν  στο 6΄ ο Λιβέρης εκτέλεσε κόρνερ η μπάλα κόντραρε έφτασε στον Τζατζάνα , εκείνος έκανε το πλασέ με τους αμυντικούς των γηπεδούχων να διώχνουν πάνω στη γραμμή! Στο 11΄ ο Εμβραίζογλου έκανε την σέντρα, με τον Δήμα να βγαίνει σωστα και να μπλοκάρει, ενώ στο 13΄ ήρθε το γκολ όταν  ο Κωσταμένας εκμεταλλεύτηκε λάθος των φιλοξενουμένων, έκανε τη σέντρα και ο Παππάς με προβολή έκανε το 1-0! Στο 25΄ φάουλ του Εμβραίζογλου μπλόκαρε ο Δήμας, ενώ στο 35΄ ένα σουτ του Τζατζάνα μέσα από την περιοχή, βρήκε το πρόσωπο του Ντόντη με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ! Στο 36΄ ήρθε και το 2ο  γκολ όταν  ο Παππάς έβγαλε ωραία μπαλιά στον Κωσταμένα εκείνος μπήκε στην περιοχή σούταρε με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0! Στο 38΄ σέντρα-σουτ του Λιβέρη, μπλόκαρε ο Παππάς Δ.,  ενώ στο 39΄ ο Σουρμπής έπεσε στην περιοχή ζητώντας πέναλτι, αλλά σωστα η κ. Πίγγιου δεν το καταλόγισε. Τέλος στο 41΄ ο Τζατζάνης έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ!
Στην επανάληψη… όλα άλλαξαν! Η Θύελλα έκανε στροφή 180 μοιρών και έχασε ένα παιχνίδι μέσα από τα «χέρια» της με την Ζάκυνθος να δείχνει ότι έχει τα ψυχικά αποθέματα! Στο 46΄ μετά από σέντρα του Εμβραίζογλου, ο Τουρμούσογλου δεν κατάφερε να κάνει την προβολή, ενώ στο 61΄ ο Κωσταμένας εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια! Στο 63΄ ένα ακόμα σουτ του Τουρμούσογλου η μπάλα πέρασε άουτ! Από εκεί και μετά η Ζάκυνθος ξεκίνησε την αντεπίθεση! Στο 65΄ ο Τσιμέλι έβγαλε την σέντρα και ο Νικολίτσας με κεφαλιά μείωσε σε 2-1, ενώ οχτώ λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση όταν ο Λιβέρης εκτέλεσε κόρνερ και ο Μούστα με κεφαλιά νίκησε τον Παππά κάνοντας το 2-2! Στο 79΄ ο Βασιλάκης δεν κατάφερε να νικήσει τον Δήμα με κεφαλιά, ενώ στο 90΄ (!) ήρθε η ολική… ανατροπή για την Ζάκυνθο όταν  ο Στίλλα με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς! Η Θύελλα θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει στο 90+3΄ όταν  ο Πότσης εκτέλεσε φάουλ, αλλά ο Μπλέτσας δεν κατάφερε να κάνει την προβολή! Έτσι η Θύελλα έχασε ένα δικό της παιχνίδι και τρεις βαθμούς που θα της έδιναν ακόμα περισσότερη ώθηση για την παραμονή στα τελευταία παιχνίδια!

Διαιτησία: Πίγγιου Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας (Μέκιος, Αθανασίου) Ε.Π.Σ. Άρτας

Θύελλα Κατσικάς: Παππάς Δ.,  Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Ντόντης, Βασιλάκης, Πότσης, Σκανδάλης (81΄ Μπλέτσας), Εμβραίζογλου (81΄ Ρίζος), Παππάς Α.,  Κωσταμένας (68΄ Πολυχρόνης), Τουρμούσογλου (68΄ Γούλας)

Ζάκυνθος: Δήμας, Λιβέρης, Μούστα, Σουρμπής (62΄ Στίλλα), Γουσέτης, Τσουκαλάς, Τσιμέλη, Νικολακόπουλος (50΄ Ρίβας), Νικολίτσας, Τζατζάνας, Τσιγγρήλας

Μιχάλης Τσάγκας

Φωτορεπορταζ