Ήττα από την άσπρη βούλα στην Κατερίνη ο Τηλυκράτης

Γ' ΕΘΝΙΚΗ | 06-10-2024

Ήττα από την άσπρη βούλα στην Κατερίνη ο Τηλυκράτης TAGS: #Γ' Εθνική

Λύγισε από τον Πιερικό στην Κατερίνη ο Τηλυκράτης, σε μία αναμέτρηση στην οποία η ομάδα της Λευκάδας θα μπορούσε και καλύτερα.

Σκόρερ ο Κέρι με πέναλτι στο 9ο.

Φιλμ του αγώνα

4' σουτ του Μπελεβώνη απο διαγώνια θέση μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε άουτ.
7' ωραία ενέργεια του Τάτου και σουτ από το ύψος της γραμμής της μεγαλης περιοχής η μπαλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και απομακρύνθηκε.
9' ωραία πάσα στον χώρο του Κέρι, ο Τσαγκαλίδης έβγαλε τη σέντρα στο ύψος του πέναλτι, ο Τάτος έπιασε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Καταγη και ο διαιτητής Γκουντελας υπέδειξε το πέναλτι. Ο Κέρι εκτέλεσε εύστοχα και άνοιξε το σκορ (1-0).
24' εκτέλεση φάουλ του Κέρι, ο Ιβάν στην καρδιά της περιοχής του Τυληκράτη προσπάθησε να πιάσει το σουτ η μπάλα έφυγε άουτ.
36' σέντρα του Ανδρικόπουλου, ούτε ο Μπαστακος, ούτε ο Γατόπουλος δεν μπόρεσαν να βρεθούν στην τροχιά της μπάλας και να απειλήσουν.
41' πρώτη επικίνδυνη στιγμή για τους φιλονενουμενους, ο Τεγούσης έβγαλε τη σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Τσούτση που έπιασε το σουτ από το σημείο του πέναλτι, με τον Μένκα να κάνει σωτηρία επέμβαση στη γωνία του.
45' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάτου, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και μπλόκαρε ο Λαζαρίδης.
Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου
49' κιτρινη κάρτα στον Ανδρικόπουλο.
55' ο Γατόπουλος σουταρε διαγώνια μέσα από την περιοχή όμως ο Λαζαρίδης απομακρυνε σωτηρία το σουτ του.
56' κιτρινη κάρτα στον Μπελεβώνη.
61' κιτρινη κάρτα στον Λαγό.
63' επικίνδυνο γύρισμα του Ζδραβου από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε παράλληλα με τη γραμμή της εστίας του Πιερικού.
69' αναγκαστική αλλαγή τερματοφυλακα για τον Πιερικό, ο Μένκα αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αντικατασταθηκε από τον Κίναλη).
71' εκτέλεση φάουλ του Κέρι, βρήκε τον Λαγό στο δεύτερο δοκάρι, όμως το γύρισμα του δεν βρήκε συμπαίκτη του.
72' κιτρινη κάρτα για τον Παπαδόπουλο.
77' εκτελεση φάουλ του Τσούτση, ο Κίναλης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια, ενώ παρενοχληθηκε από αντιπάλους.
78' σουτ του Τάτου εκτός περιοχής απομακρυνε ο Λαζαρίδης.
83' έξυπνη εκτέλεση φάουλ από τον Κέρι, βρήκε μόνο τον Ανδρικοπουλο από τα δεξια, όμως η σέντρα του απομακρυνθηκε απο τους αμυντικούς.
90' μεγάλη ευκαιρία για τον Τυληκράτη, ο Τουρλίδας μπήκε στην περιοχή, όμως το πλασέ του πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης):  Μένκα (69' Κίναλης), Ανδρικόπουλος, Τσαγκαλίδης (59' Παπαδόπουλος), Κωτσιόπουλος, Μυρωτής, Λαγός, Ιβάν (76' Κραγιόπουλος), Τάτος, Κέρι, Γατόπουλος (59' Ζησούλης), Μπαστακός (59' Σεχολάρι)
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Γιώργος Κατηφόρης): Λαζαρίδης, Τεγούσης, Περιστέρης, Σαλπιγγίδης (75' Μπαρλογιαννης), Κατσαμάγκας, Τσούτσης, Σκιαδάς, Ράγιας, Μπελεβώνης, Κατάγης (69' Τουρλίδας), Ζδραβος

*Φωτογραφία: Πιερικός