Καστοριά-Θύελλα Κατσικά 0-2: Τεράστιο διπλό η Θύελλα, παραμένει ζωντανή!

Γ' ΕΘΝΙΚΗ | 31-03-2024

Καστοριά-Θύελλα Κατσικά 0-2: Τεράστιο διπλό η Θύελλα, παραμένει ζωντανή! TAGS: #Θύελλα Κατσικά #Γ' Εθνική #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Η Θύελλα επέστρεψε! Μετά την ήττα-σοκ από την Ζάκυνθο την περασμένη αγωνιστική, κατάφερε και επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Καστοριάς στην 29η  αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής με 0-2, και παραμένει στο «κόλπο» της παραμονής αφού μείωσε στους 3 βαθμούς από την ζώνη του μπαραζ και 4 από την απευθείας σωτηρία.

Η Θύελλα μπήκε αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να γίνει απειλητική από την αρχή του παιχνιδιου. Στο 3΄ η κεφαλιά του Παππά Α., μετά από μπαλιά του Κωσταμένα, από το σημείο του πέναλτι έφυγε άουτ. Στο 5΄ το σουτ του Κωσταμένα έφυγε μόλις άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Κράτσιου Χρ., ενώ στο 11΄ η αδύναμη κεφαλιά του Αντωνιάδη κατέληξε κατέληξε στα χέρια του Θέμελη. Στο 19΄ το σουτ του Εβραϊζόγλου παράλληλα από την εστία των γηπεδούχων, μετά από πάσα του Σκανδάλη, πέρασε άουτ ενώ στο 28΄ ο Κράτσιος Χρ., έδιωξε σε κόρνερ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ένα σουτ του Παππά Α.  έξω από την περιοχή. Στο 36΄ ο Μωυσιάδης έκανε τη σέντρα, αλλά το καλό σουτ του Τσάνι, μέσα από την περιοχή, δεν βρήκε στόχο καταλήγοντας άουτ.
Στην επανάληψη η Καστοριά προσπάθησε να μπει καλύτερα και στο 49΄ ο Τσάνι έκανε ωραία προσπάθεια με τον Θεμελή να επεμβαίνει προ του Σαββόπουλου Ε. Στη συνέχεια η Θύελλα πήρε τα ηνία του αγώνα και στο 62΄ ο Μελιγγιώτης έκανε σέντρα από τα δεξιά, αλλά η προβολή του Γούλα κατέληξε άουτ. Στο 71΄ υπήρξε ένα στον Βασιλάκη και ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Σκανδάλης κι έκανε το 0-1. Στο 84΄ η Θύελλα κέρδισε νέο πέναλτι όταν ο Γκέγκα ανέτρεψε τον Σκανδάλη στην περιοχή. Ο ίδιος ανέλαβε πάλι την εκτέλεση κάνοντας το τελικό 0-2, με την Θύελλα να «ρεφάρει» την ήττα της προηγούμενη αγωνιστικής από την Ζάκυνθο!

Διαιτησία: Δημεράς (Δίχρης, Μπασινός) Ε.Π.Σ. Λάρισας

Καστοριά: Κράτσιος Χρ., Αντωνιάδης, Παπαγεωργίου, Μωυσιάδης (80΄ Διγκόζης), Σαββόπουλος Κ., Κόκκας (67΄ Δεληζήσης), Τσάνι, Τσελεπής (46΄ Σαχινίδης), Μανακίτσας (24΄ Γκέγκας), Κράτσιος Α., (80΄ Αφεντουλίδης), Σαββόπουλος Ε.

Θύελλα Κατσικάς : Θέμελης, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Ντόντης (57΄ Γούλας), Παππάς Α.., Κωσταμένας (75΄ Πολυχρόνης), Τουρμούσογλου (75΄ Φίλιος), Εβραϊζόγλου, Σκανδάλης (86΄ Μουρούτης), Πότσης, Βασιλάκης

Μιχάλης Τσάγκας

Φωτορεπορταζ