Φουλ για τελικό του Conference League ο Ολυμπιακός! Άλωσε το Villa Park!

ΓΕΝΙΚΑ | 03-05-2024

Φουλ για τελικό του Conference League ο Ολυμπιακός! Άλωσε το Villa Park! TAGS: #Super League #Conference League

Έτοιμος να γράψει ιστορία είναι ο Ολυμπιακός! Με εντυπωσιακή εμφάνιση, οι ερυθρόλευκοι νίκησαν με 4-2 στο Villa Park την Άστον Βίλα!

Ο Ολυμπιακός πήρε το σπουδαίο αποτέλεσμα στον α' ημιτελικό, και έβαλε βάσεις για πρόκριση στον τελικό του Conference League.

Στο 16′ ο Τσικίνιο έκανε την κάθετη πάσα, ο Ελ Κααμπί βγήκε τετ α τετ και με ωραίο πλασέ άνοιξαν το σκορ στον αγώνα. Λίγα λεπτά μετά ήρθε και το 0-2, όταν ο Τσικίνιο άλλαξε με τον Φορτούνη, η μπάλα πήγε στον Ποντένσε ο οποίος έκανε τη σέντρα και ο Ελ Κααμπί κοντρόλαρε και πλάσαρε για το 0-2 του αγώνα.

Η Άστον Βίλα μπόρεσε να μειώσει και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντιαμπί έκανε την κάθετη πάσα και ο Γουότκινς με πλασέ έκανε το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Άγγλοι μπήκαν με σκοπό να πιέσουν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 52′. Πάσα του Μπέιλι, πλασέ του Νταμπί από πλάγια θέση δεξιά σημείωσε το 2-2.

Ο Θρύλος όμως μπόρεσε να αντιδράσει αμέσως και στο 55′ κέρδισε το πέναλτι σε χέρι του Ντάγκλας Λουίς σε κεφαλιά του Ρέτσου μετά από κόρνερ του Φορτούνη. Την εκτέλεση ανέλαβε στο 56′ ο Ελ Κααμπί και «έγραψε» το 2-3, πραγματοποιώντας ο ίδιος το χατ τρικ μέσα στην Αγγλία. Και στο 67′ ήρθε και το 2-4 με το σουτ του Έσε έξω από την περιοχή!


Ένα λεπτό μετά η Άστον Βίλα κέρδισε το πέναλτι σε ανατροπή του Κάρμο στον Ντουράν. Την εκτέλεση ανέλαβε στο 84′ ο Ντάγκλας Λουίς, ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ.

Φωτορεπορταζ