Πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα έπαιζε σε ομάδα αντί του δίδυμου αδερφού του!

ΓΕΝΙΚΑ | 13-05-2024

Πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα έπαιζε σε ομάδα αντί του δίδυμου αδερφού του! TAGS: #ΠΑΣ Γιάννινα

Μία απίστευτη ιστορία έρχεται από τη Ρουμανία, με πρωταγωνιστή τον Εντελίνο Ιέ, ο οποίος είχε αποκτηθεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα τον Ιανουάριο του 2018, αλλά δεν αγωνίστηκε ποτέ.

Σύμφωνα με τους Ρουμάνους, υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι ο 30χρονος αμυντικός Έντγκαρ Ιέ που αποκτήθηκε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από τη Ντιναμό Βουκουρεστίου, έβαζε στα τελευταία πέντε παιχνίδια να αγωνίζεται στη θέση του ο δίδυμος αδερφός του, Εντελίνο. Ο 30χρονος αμυντικός αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ, είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Μπαρτσελόνα και εν συνεχεία πέρασε από Λιλ, Ναντ, Τραμπζονσπόρ, Φέγενορντ και Μπασακσεχίρ, ενώ ο δίδυμος αδερφός του αγωνίζεται ως μέσος, πέρασε και δεν ακούμπησε από τον ΠΑΣ, ενώ είχε αγωνιστεί μέχρι τώρα σε μικρότερες κατηγορίες της Πορτογαλίας και της Πολωνίας.

Οι υποψίες εμφανίστηκαν όταν ο Ιέ παρουσίασε εντελώς ξαφνικά, δυσκολίες στο να συνεννοηθεί στα αγγλικά. Μάλιστα, ρουμανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως όταν ζητήθηκε να παρουσιάσει το δίπλωμα οδήγησής του, ο ίδιος αρνήθηκε να το δείξει αυξάνοντας τις υποψίες πως κάτι περίεργο συμβαίνει.