Fan Festival UECL: Τo UEFA Playmakers έκλεισε την αυλαία της πρώτης ημέρας

ΓΕΝΙΚΑ | 29-05-2024

Fan Festival UECL: Τo UEFA Playmakers έκλεισε την αυλαία της πρώτης ημέρας TAGS: #Conference League #γυναικείο ποδόσφαιρο #ΠΑΣ Γιάννινα

Με την υλοποίηση της δράσης αναπτυξιακού ποδοσφαίρου στο πλαίσιο του προγράμματος UEFA Playmakers ολοκληρώθηκε η 1η μέρα του Fan Festival του τελικού του UEFA Europa Conference League, το οποίο λαμβάνει χώρα στην Πλατεία Κοτζιά.

Το πρόγραμμα UEFA Playmakers είναι μια αθλητική δραστηριότητα που προσφέρει διασκεδαστική και ασφαλή εισαγωγή στην εκμάθηση του ποδοσφαίρου για κορίτσια 5-8 ετών, μέσα από την κίνηση, το παιχνίδι και τη μαγεία της αφήγησης της Disney.

Οι δραστηριότητες του προγράμματος UEFA Playmakers στο εορταστικό φεστιβάλ του Conference League περιέλαμβαναν παιχνίδια των μικρών φίλων του ποδοσφαίρου στο γήπεδο 5Χ5, το οποίο είχε στηθεί στην πλατεία καθώς και παιδαγωγικά παιχνίδια ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Τις δράσεις του προγράμματος τίμησαν με την παρουσία τους και 3 ποδοσφαιρίστριες των Αναπτυξιακών Εθνικών Ομάδων και συγκεκριμένα οι Αγγελική Γκούφα (Νεανίδων), Σταματία Νταρζάνου (Νεανίδων), Ιωάννα Ντάτη (Κορασίδων). Επιπλέον συμμετείχαν ποδοσφαιρίστριες Κ-10 και Κ-15 των σωματείων: Λεοντικός, Αγία Παρασκευή, ΠΑΣ Αθηνών, Αθηναϊκή και ποδοσφαιρίστριες Κ-15 της ΕΠΣΑΝΑ.

Υπενθυμίζεται ότι οι εορταστικές δράσεις ενόψει τελικού θα διαρκέσουν έως την Τετάρτη 29 Μαΐου στις 18:00 ενώ στις 15:00 θα διεξαχθεί αγώνας μεταξύ Ελλήνων legend στο μίνι γήπεδο 5Χ5, το οποίο έχει στηθεί στην πλατεία Κοτζιά.