Τελικός UECL: Οι αναμνήσεις του EURO 2004 επέστρεψαν στο Fan Festival

ΓΕΝΙΚΑ | 29-05-2024

Τελικός UECL: Οι αναμνήσεις του EURO 2004 επέστρεψαν στο Fan Festival TAGS: #Conference League

Η μεγάλη ημέρα της διεξαγωγής του σπουδαίου τελικού του UEFA Europa Conference League έφτασε, καθώς στις 22:00 ο Ολυμπιακός και η Φιορεντίνα θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο της διοργάνωσης στον αγωνιστικό χώρο της AEK Arena.

Από τις εορταστικές εκδηλώσεις ενόψει του τελικού δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Έλληνες legends, οι άνθρωποι που εξύψωσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο στην κορυφή της Ευρώπης το 2004 και σήμερα συμμετείχαν σε εορταστική εκδήλωση στο Fan Festival του τελικού στην Πλατεία Κοτζιά.

Κατά τη διάρκεια της 2ης ημέρας του εορταστικού φεστιβάλ φιλάθλων, οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα επίδειξης μεταξύ Ελλήνων legends και προσκεκλημένων παιδιών του UEFA Foundation μέσω της Actionaid και του Organisation Earth, στο γήπεδο 5Χ5, το οποίο έχει στηθεί στην πλατεία. Στο ασύγκριτης προσέλευσης εορταστικό φεστιβάλ ποδοσφαίρου παρέστησαν οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 Φάνης Κατεργιαννάκης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Βασίλης Τσιάρτας, Βασίλης Λάκης, οι οποίοι αρχικά αποθεώθηκαν από το φίλαθλο κοινό που είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία, στη συνέχεια έπαιξαν με τους μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου και παράλληλα μοίρασαν δεκάδες αυτόγραφα και εμπειρίες από την αξιοθαύμαστη ποδοσφαιρική πορεία τους. Την εκδήλωση, την οποία παρουσίασε ο δημοσιογράφος Χρήστος Σωτηρακόπουλος με ζωντανή μετάδοση του αγώνα, τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Οι Έλληνες legends, οι οποίοι αποτέλεσαν πόλο έλξης για όλους τους φιλάθλους στο φεστιβάλ, ανταποκρίθηκαν ασμένως στην πρωτοβουλία της UEFA να συμμετάσχουν στον εορτασμό του τελικού του UEFA Europa Conference League στην Αθήνα και να υλοποιήσουν την εκδήλωση τους στα πλαίσια του Fan Festival.