Ανανέωση της συνεργασίας της ΕΠΟ με την Ticketmaster

ΓΕΝΙΚΑ | 31-07-2024

Ανανέωση της συνεργασίας της ΕΠΟ με την Ticketmaster TAGS: #ΕΠΟ

Με σκοπό την καλύτερη δυνατή γηπεδική εμπειρία για τους φιλάθλους, η ΕΠΟ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Ticketmaster, επίσημο πάροχο έκδοσης εισιτηρίων και ελέγχου πρόσβασης εισόδου σε όλους τους αγώνες της Ομοσπονδίας παρέχοντας τις πιο καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες έκδοσης εισιτηρίων.

"Είμαστε χαρούμενοι για την ανανέωση της συνεργασίας μας με την Ticketmaster Hellas, η οποία εξασφαλίζει στους φίλους της Εθνικής Ομάδας ομαλή και ασφαλή διαδικασία αγοράς εισιτηρίων και διευκολύνει τη γηπεδική τους εμπειρία στους αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Η Ticketmaster είναι αξιόπιστη σύμμαχος στην προσπάθειά μας να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, έχοντας ως γνώμονα την υγιή σχέση των φιλάθλων με το ποδόσφαιρο", υπογράμμισε η Μαρία Γκούμα, Διευθύντρια Μarketing & Εμπορικού ΕΠΟ.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την ΕΠΟ, επιδεικνύοντας την αφοσίωσή μας να παρέχουμε στους φίλους του ποδοσφαίρου μια απρόσκοπτη εμπειρία αγοράς εισιτηρίων," σχολίασε ο Δημήτριος Πετρόπουλος, Senior Director of Business Development. "Στη Ticketmaster, η στοχοπροσήλωση μας στην καινοτομία παραμένει ακλόνητη, καθώς εξοπλίζουμε τους συνεργάτες μας με προηγμένες λύσεις τεχνολογίας εισιτηρίων που δημιουργούν σημαντικές συνδέσεις μεταξύ ομάδων και φιλάθλων. Αυτή η στρατηγική συμμαχία με την ΕΠΟ υπογραμμίζει την ακλόνητη δέσμευση μας για συνεχή συμμετοχή στην εξυπηρέτηση των φιλάθλων σε ολόκληρη την Ελλάδα".