Φιλικές νίκες ενόψει της μάχης των play off για τους Vikos Φalcons

ΜΠΑΣΚΕΤ | 14-04-2024

Φιλικές νίκες ενόψει της μάχης των play off για τους Vikos Φalcons TAGS: #Βίκος Ιωαννίνων #Μπάσκετ

Αντίστροφη μέτρηση για την β’ φάση των PlayOff ανόδου στην Elite League για τους Vikos Φalcons.

Η ομάδα των Ιωαννίνων ολοκλήρωσε με επιτυχία μια σειρά από φιλικά παιχνίδια και είναι έτοιμη να μπει στη μάχη της ανόδου αντιμετωπίζοντας την ομάδα των Τρικάλων σε σειρά αγώνων PlayOff που θα κριθεί στις 2 νίκες, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Τετάρτη 17/4 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων.

Οι Φalcons εκτός από το νικηφόρο φιλικό παιχνίδι με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων (80-70) έδωσε δύο ακόμη φιλικά παιχνίδια με την ΧΑΝΘ, ομάδα που τερμάτισε 1η στον 3ο όμιλο της National League 1.

Ο Βίκος επικράτησε και στα δύο φιλικά αυτά παιχνίδια (με 85-78 στο 1ο φιλικό που έλαβε χώρα στο Μέτσοβο, και με 69-87 στο 2ο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη).

Ο κόουτς Δελέγκος δοκίμασε διάφορα σχήματα ενόψει της συνέχειας των επίσημων υποχρεώσεων, ώστε η ομάδα μας να είναι πανέτοιμη για τους αγώνες με τα Τρίκαλα που κέρδισαν τη σειρά PlayOff με το Ληξούρι με 2-0.

Θυμίζουμε πως η σειρά των PlayOff με τα Τρίκαλα θα κριθεί στις 2 νίκες με τους Vikos Φalcons να έχουν το πλεονέκτημα έδρας.


Στην άλλη σειρά του 2ου ομίλου ο Εθνικός Λιβαδειάς θα αντιμετωπίσει τη Νήαρ Ήστ που πήρε την πρόκριση από τον Αίολο Αγυιάς με 2-1.