Από τον ΠΑΣ Γιάννινα στον Αθηναϊκό

ΜΠΑΣΚΕΤ | 20-05-2024

Από τον ΠΑΣ Γιάννινα στον Αθηναϊκό TAGS: #Μπάσκετ #ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Αθηναϊκός μπορεί να μην καταφέρε να παραμείνει στην Α1 Γυναικών, όμως κάνει κινήσεις να ενισχυθεί για να διεκδικήσει μέσω wild card την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. 

Ο σύλλογος μάλιστα προχώρησε στην απόκτηση της Κατερίνας Μαρίνη η οποία είχε μία γεμάτη σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα και που εντυπωσίασε με την απόδοσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της γυναικείας ομάδας του Αθηναϊκού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την Μαρίνη Κατερίνα (Guard 1,74). Η Κατερίνα την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Α1 με την ομάδα τους ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, Στην έως σήμερα καριέρα της έχει αγωνιστεί με Άρη Θεσσαλονίκης, Σπόρτιγκ, Άρη Πετρούπολης, Εύνικο, ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα της. Στην φετινή χρονιά στην Α1 είχε μ.ο. 12,7π. 3,1ριμ. 4ασ.

Από την μεριά της η Κατερίνα δήλωσε «Χαίρομαι πολύ που φέτος θα είμαι μέλος της ομάδας του Αθηναϊκού. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την εκπληκτική προσέγγιση και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και εύχομαι μια χρονιά με επιτυχίες και υγεία.»

Κατερίνα καλωσόρισες στην οικογένεια του Αθηναϊκού ευχόμαστε μια καλή και παραγωγική χρονιά με υγεία»