Vikos Φalcons: Συγχαρητήρια στις ομάδες που ανέβηκαν και "ευχαριστώ" για τη στήριξη

ΜΠΑΣΚΕΤ | 29-05-2024

Vikos Φalcons: Συγχαρητήρια στις ομάδες που ανέβηκαν και "ευχαριστώ" για τη στήριξη TAGS: #Βίκος Ιωαννίνων #Μπάσκετ

Με αφορμή τη λήξη της σεζόν στη National League 1, η διοίκηση των Vikos Φalcons, έδωσε συγχαρητήρια στις ομάδες που ανέβηκαν στην Elite League, και ευχαρίστησε όλους όσοι τη στήριξαν στη φετινή προσπάθεια. 

Αναλυτικά: 

Η διοίκηση των Vikos Φalcons συγχαίρει τις δύο ομάδες από τον όμιλό μας, Νήαρ Ήστ και Τρίκαλα Basket για την άνοδό τους στην Elite League, καθώς επίσης και τον Πρωτέα Βούλας και ΧΑΝΘ από τον 1ο και 3ο όμιλο.
Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια χρονιά τους ανθρώπους που στήριξαν τις προσπάθειες της ομάδας μας τη σεζόν 2023-24.
Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τις εταιρείες ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ Βιομηχανία Εμφιαλώσεων - Βίκος, Ζαχαροπλαστεία Μάντζιος, ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε., NISSAN - ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΛΛΗ ΕΠΕ, ATHLOS, PHYSIO ACTIV, EPIRUS PALACE, ALTERLIFE, HAG ENERGY SOLUTIONS, ΙΑΝΩ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Α.Ε., HAUSBRANDT, BIOGENESYS, ΜINETTA Ασφαλιστική, ValueNews, Σπιτικές Απολαύσεις, ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ, ΚΔΑΠ Μικρόπολις, το εστιατόριο Μυροβόλος και τον ιατρό της ομάδας Σταύρο Ριστάνη.
Τέλος, ευχαριστούμε τους φίλους του γιαννιώτικου μπάσκετ που στήριξαν με την παρουσία τους στο Νέο Κλειστό την ομάδα μας.