Ο απολογισμός της επιτυχημένης χρονιάς της ακαδημίας των Vikos Φalcons

ΜΠΑΣΚΕΤ | 31-05-2024

Ο απολογισμός της επιτυχημένης χρονιάς της ακαδημίας των Vikos Φalcons TAGS: #Βίκος Ιωαννίνων #Μπάσκετ

Τον απολογισμό της σεζόν της Ακαδημίας τους, έκαναν οι Vikos Φalcons.

Αναφερουν τα εξής: 

Μια πολύ δραστήρια και κατά τα άλλα επιτυχημένη σεζόν έκλεισε για την Ακαδημία μας συμμετέχοντας με 7 αγωνιστικά τμήματα στα τουρνουά της Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. και της Ε.Ο.Κ...Το u12 ,το u13 και οι Παμπαίδες μας συμμετείχαν στα αντίστοιχα τουρνουά της Ένωσης μας ..Τα παιδιά διασκέδασαν παίζοντας μπάσκετ και μαθαίνοντας τη διαδικασία των αγώνων μέσα από αυτά τα τουρνουά..
•Οι παίδες μας (2008-2009) αγωνίστηκαν στον 3ο όμιλο και με ρεκόρ 6-12 τερμάτισαν στην 7η θέση.
•Το εφηβικό μας (2006-2007), κυρίως αποτελούμενο από αθλητές του 2007,πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις και στην πρώτη φάση τον ομίλων τερμάτισε στην 1η θέση του 3ου ομίλου με ρεκόρ 8-0 και πέρασε στο final four όπου στον ημιτελικό κέρδισε την ομάδα της Δόξας Λευκάδας και πέρασε στον τελικό όπου έχασε από την ομάδα του Μεσολογγίου.
•Το u21 κι αυτό τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου αήττητο αλλά δεν τα κατάφερε στον τελικό με την ομάδα του Ιονίου Κέρκυρας όπου ηττήθηκε και αποκλείστηκε από την συνέχεια.
•Τέλος το νεοσύστατο u23 μετέχοντας στο 2ο όμιλο και κερδίζοντας την πρώτη θέση με ρεκόρ 16-0 μπήκε στα play offs ανόδου όπου με μόλις μία ήττα(ρεκόρ 9-1) κέρδισε το πρωτάθλημα της Β ΕΣΚΑΒΔΕ και ανέβηκε κατηγορία και έτσι από του χρόνου θα βρίσκεται στην Α κατηγορία.
•Προπονητές στην Ακαδημία μας αυτή τη σεζόν ήταν οι κ.Γιάννης Καΐκας(Υπεύθυνος προπονητικού προγράμματος),κ. Αποστόλης Κολιγιώτης, κ.Δημήτρης Πανταζής και κ.Χάρης Κύρκος.
•Διευθυντής στην Ακαδημία μας ο κ. Χρήστος Καλλης που μαζί με την οικογένεια Καλλή λύνει όσα προβλήματα ή εμπόδια βρίσκονται μπροστά μας και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό...
• Ευχόμαστε τη νέα σεζόν να είμαστε όλοι μαζί ακόμα πιο δυνατοί και με την ίδια όρεξη για δουλειά! Πολλές επιτυχίες! Συνεχίζουμε.....