Στο Άρης-Παναθηναϊκός η Ακαδημία ΠΑΣ Γιάννινα

ΜΠΑΣΚΕΤ | 03-06-2024

Στο Άρης-Παναθηναϊκός η Ακαδημία ΠΑΣ Γιάννινα TAGS: #Μπάσκετ #ΠΑΣ Γιάννινα

Τον αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός, παρακολούθησαν τα παιδιά της Ακαδημίας Μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα. 

Ο σύλλογος αναφέρει τα εξής: 

Mία ακόμα μαγευτική εμπειρία, από τις μεγαλύτερες πιθανώς που έχουν γευτεί ή θα γευτούν στο μέλλον, είχε τη χαρά να προσφέρει ο μπασκετικός Π.Α.Σ. Γιάννινα την Κυριακή σε 5 από τα τμήματα της Ακαδημίας του.
Δύο λεωφορεία γεμάτα παιδικά χαμόγελα και φωνές από αθλητές και αθλήτριες του ΠΑΣ και αρκετούς γονείς ταξίδεψαν νωρίς το πρωί για την Θεσσαλονίκη, όπου το μενού περιελάμβανε αρχικά φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα της ΜΕΝΤ για τα αγόρια και του Παναθλητικού Συκεών για τα κορίτσια.
Στη συνέχεια όλη η αποστολή γέμισε τις μπαταρίες σε μεσημεριανό γεύμα, για να είναι πανέτοιμη για το μεγάλο 'κλου' της ημέρας, που δεν ήταν άλλο από την επίσκεψη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσ/νίκης για την παρακολούθηση του αγώνα της Ημιτελικής Φάσης Πλει Οφ Ανδρών της Basket League στο Nick Galis Hall μεταξύ του Άρη και του Παναθηναικού!
Το Παλέ κατάμεστο ως συνήθως από άκρη σε άκρη και έχοντας κάνει εκ νέου sold out από τα μέσα της εβδομάδας, φόρεσε τα καλά του για να υποδεχθεί τον γηπεδούχο Άρη μπροστά στους χιλιάδες μπασκετικούς οπαδούς του Συλλόγου και τον πρωταθλητή Ευρώπης πλέον Παναθηναικό!
Άπαντες χάρηκαν έναν αγώνα με πολύ δυνατές μονομαχίες και είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά πολλά από τα ινδάλματά τους!!! Και μετά το τέλος του αγώνα ... από ακόμα πιο κοντά!!!
Πόσο κοντά;;;
Οι απαντήσεις στο φωτογραφικό ρεπορτάζ που ακολουθεί, με τους μικρούς αθλητές και τις μικρές αθλήτριες του ΠΑΣ να έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν δια ζώσης τους παίχτες του Άρη και τον προπονητή του κ. Καστρίτη και τους παίχτες του πρωταθλητή ευρώπης Παναθηναικού, , για να φωτογραφηθούν, να αγκαλιαστούν και να υπογράψουν αυτόγραφα!
Οφείλουμε μέσα από την καρδιά μας ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ΚΑΕ Άρης που παρά το sold out που ανακοινώθηκε από τα μέσα της εβδομάδας, φρόντισε να εξασφαλίσει εισιτήρια για τον Σύλλογό μας και να μας φιλοξενήσει για 2η συνεχόμενη χρονιά στο γήπεδο αυτό που ξυπνάνε μνήμες του παρελθόντος!!! Και νιώθουμε περήφανοι που και τις δύο χρονιές οι αθλητές και οι αθλήτριές μας είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την ατμόσφαιρα του πιο μπασκετικού γηπέδου της χώρας και να συναντηθούν με τους αθλητές και τον προπονητή του Άρη και την μεν περυσινή χρονιά την δυνατότητα επίσης να γνωρίσουν από κοντά τον μεγαλύτερο Έλληνα αθλητή στην ιστορία του τόπου, τον ανυπέρβλητο Νίκο Γκάλη και την δε φετινή χρονιά είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την πρωταθλήτρια ομάδα της Ευρώπης!
Ως μπασκετικός Π.Α.Σ. Γιάννινα νιώθουμε περήφανοι για όσα καταφέραμε και τη φετινή χρονιά να προσφέρουμε σε πολλούς από τους αθλητές και τις αθλήτριές μας, μέσα από ένα τόσο όμορφο ταξίδι με έντονες συγκινήσεις!