10ο ΝΒΑ Ntougias Basketball: Very (Patrick) Good στα Ιωάννινα!

ΜΠΑΣΚΕΤ | 25-06-2024

10ο ΝΒΑ Ntougias Basketball: Very (Patrick) Good στα Ιωάννινα! TAGS: #Μπάσκετ

Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας, δεν επέτρεψε στον Ντέρικ Ρασφ να δώσει το «παρών» στο 10ο ΝΒΑ NTOUGIAS BASKETBALL CAMP, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά.

Ωστόσο τα γρήγορα αντανακλαστικά του Νίκου Ντούγια έφεραν στην πόλη των Ιωαννίνων έναν άνθρωπο που με αποδεδειγμένο ταλέντο τόσο στο σκοράρισμα όσο και στις ασίστ.

Έχοντας πάνω από 2700 πόντους και 700 τελικές πάσες, ο νυν προπονητής κολεγίου, σκάτουερ και skill trainer Patrick Good έχει γράψει τη δική του ιστορία στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με την ιστορική επίδοση των 11 (!) τριπόντων σε ένα παιχνίδι και μάλιστα δύο φορές να αποτελεί ένα ενδεικτικό «παράσημο» της πολυεπίπεδης καριέρας του. 

Επιλέχθηκε για να εμφανιστεί σε διαφημίσεις για εταιρείες-κολοσσούς όπως η Sprite, η Adidas και το NBA, δείχνοντας τις δεξιότητες και την προσωπικότητά του σε ένα ευρύτερο κοινό.

Επιπλέον, ο Πάτρικ είχε τη μοναδική ευκαιρία να προπονήσει τους αστέρες του ΝΒΑ Τράε Γιανγκ και Άντονι Έντουαρντς, αποκτώντας εμπειρία γνώσεις και γνώσεις που έχουν εμπλουτίσει την κατανόησή του για το παιχνίδι.