Γοργόνης: «Το πλάνο του Βίκου ήταν ο κύριος λόγος που υπέγραψα με την ομάδα»

ΜΠΑΣΚΕΤ | 16-07-2024

Γοργόνης: «Το πλάνο του Βίκου ήταν ο κύριος λόγος που υπέγραψα με την ομάδα» TAGS: #Βίκος Ιωαννίνων #Μπάσκετ

Ο νέος γκαρντ του Βίκου Ιωαννίνων, Διογένης Γοργόνης, μίλησε στην εκπομπή «Άμεσο Ριπλέι» του EOK WebRadio με την Αθηνά Πατρινού και τον Γιώργο Βαλαβάνη

Αναλυτικά είπε:

Για τη μεταγραφή του στον Βίκο Ιωαννίνων: «Γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια, φαίνεται από όλους τους τομείς. Με πήρε ο κόουτς Μούτσιος τηλέφωνο, τα είπαμε, τα συμφωνήσαμε. Είδα ότι υπάρχει ένα σοβαρό πλάνο. Κυρίως αυτό ήταν για να υπογράψω με την ομάδα».

Για την Elite League και το πλάνο του Βίκου Ιωαννίνων: «Γενικά ανέβηκε πολύ το επίπεδο της Elite League. Πολλοί παίκτες είτε ήρθαν από την Basket League είτε πήραν μεταγραφές στο εξωτερικό. Νομίζω παίζει ρόλο και το βάρος που πέφτει από social media, από τηλεοπτικά. Για αρχή πιστεύω ότι κάνει μια πολύ σοβαρή προσπάθεια η ομάδα του Βίκου και μέσω της wildcard. Φαίνεται ότι γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια, θα φανεί και τις επόμενες μέρες το μέγεθος της προσπάθειας, οπότε όλα πιστεύω θα πάνε καλά αν έχουμε υγεία και θα φτάσουμε πολύ ψηλά».

Για τους στόχους της ομάδας: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε οριοθετήσει κάποιον στόχο. Δεν έχουμε πει συγκεκριμένα τον στόχο μας, αλλά από τη μεριά της διοίκησης υπάρχει μεράκι, υπάρχει τρομερή προσπάθεια, την οποία έχουν δείξει τα προηγούμενα χρόνια. Μέσω της wildcard πιστεύω ότι είναι τώρα ευκαιρία και για την πόλη των Ιωαννίνων να αναδείξει το μπάσκετ και αυτό φαίνεται από την τεράστια προσπάθεια του Βίκου».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω θα υπάρξει τρομερή στήριξη και από τον κόσμο. Όλο αυτό η ομάδα θα μπορέσει να το πουσάρει με τις κινήσεις που θα κάνει, τις μεταγραφές που έχουν γίνει ή που θα γίνουν. Θα γίνει μια σοβαρή προσπάθεια και ελπίζουμε ο κόσμος να “αγκαλιάσει” την προσπάθεια και από τη μεριά μας και από τη διοίκηση. Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι».

Για τη συνεργασία με τον κόουτς Ηλία Μούτσιο: «Με τον κόουτς υπήρχαν επαφές από τα προηγούμενα χρόνια που ήταν προπονητής στην ομάδα του Μεσολογγίου. Είναι μια πρόκληση και για εμάς και για τον προπονητή, οπότε πιστεύω αυτό θα μας δώσει ένα έξτρα κίνητρο να αποδείξουμε σε ποιο επίπεδο βρισκόμαστε».