Από τον ΑΓΣΙ στον ΠΑΣ Γιάννινα WBC

ΜΠΑΣΚΕΤ | 17-07-2024

Από τον ΑΓΣΙ στον ΠΑΣ Γιάννινα WBC TAGS: #Μπάσκετ #ΠΑΣ Γιάννινα

Τη νεαρή μπασκετμπολίστρια, Χριστίνα Θεοδώρου, απέκτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Χριστίνα Θεοδώρου.

Η αθλήτρια γεννημένη στις 13/01/2002, έχει ύψος 1.72 και αγωνίζεται στις θέσεις guard/forward.

Υπήρξε παίκτρια του Πρωτέα Γρεβενών και το 2021 μεταγράφηκε στην ομαδα του τοπικού ΑΓΣΙ WBC, ούσα φοιτήτρια. Υπό τις οδηγίες του γνώριμου μας κόουτς Σιαμέτη κατάφερε να γίνει η καλύτερη παίκτρια της ομάδας και να την βοηθήσει στην κατάληψη της δεύτερης θέσης σε δύο διαδοχικά μπαράζ ανόδου για την Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών βορρά.

Η αθλήτρια αποφάσισε φέτος να κάνει το βήμα παραπάνω και δήλωσε τα εξής: "Θα ηθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή του ΠΑΣ για την εμπιστοσύνη που δείξανε στο πρόσωπό μου! Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ για πρώτη φορα σε εθνική κατηγορία με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα που αποτελεί έναν ιστορικό σύλλογο! Θα δωσω τον καλύτερό μου εαυτό και ευελπιστώ να φανώ αντάξια των προσδοκιών τους. Εύχομαι να έχουμε μια υγιή χρονιά με πολλές επιτυχίες!" Ευχόμαστε στην αθλήτρια μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.