Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της σεζόν με την κλήρωση των πρωταθλημάτων της Elite League Ερρίκος Ντυνάν και της Α1 Γυναικών

ΜΠΑΣΚΕΤ | 23-07-2024

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της σεζόν με την κλήρωση των πρωταθλημάτων της Elite League Ερρίκος Ντυνάν και της Α1 Γυναικών TAGS: #Βίκος Ιωαννίνων #Μπάσκετ #ΠΑΣ Γιάννινα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (23/7) το πρωί στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης η κλήρωση των πρωταθλημάτων της Elite League Ερρίκος Ντυνάν και της Α1 Γυναικών της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, παρουσία του Γενικού Γραμματέα της ΕΟΚ, Νίκου Νικολόπουλου και του Υπεύθυνου του τμήματος μπάσκετ Γυναικών της Ομοσπονδίας, Χρήστου Βασιλειάδη.

Το πρωτάθλημα της Elite League Ερρίκος Ντυνάν θα ξεκινήσει στις 5 Οκτωβρίου, ενώ το πρώτο τζάμπολ στην Α1 Γυναικών, θα γίνει στις 6 Οκτωβρίου.

Νίκος Νικολόπουλος (Γεν. Γραμματέας ΕΟΚ): «Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ τόσο τις πρωταθλήτριες ομάδες του Αμύντα και του Παναθλητικού που ανέβηκαν στην κατηγορία της Α1 Γυναικών, όσο και τον Αθηναϊκό και τον Πανσερραϊκό για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα μέσω της διαδικασίας των wild cards. Επίσης  θα συγχαρώ τις ομάδες του Πρωτέα Βούλας, της Νήαρ Ήστ, της ΧΑΝΘ και του Ίκαρου Τρικάλων για την άνοδό τους στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν, καθώς και του Βίκου Ιωαννίνων και του Έσπερου Λαμίας που θα παρευρίσκονται σ’ αυτή την κατηγορία την επόμενη χρονιά, πάλι μέσω της διαδικασίας των wild cards».

Χρήστος Βασιλειάδης (Υπεύθυνος Μπάσκετ Γυναικών ΕΟΚ): «Εύχομαι σε όλες τις ομάδες να έχουν μία καλή αγωνιστική χρονιά, πρώτα απ’ όλα με υγεία σε όλους τους αθλητές, και τα πρωταθλήματα της Α1 Γυναικών και της Elite League να είναι ανταγωνιστικά. Να έχουμε ωραία πρωταθλήματα και κάθε παιχνίδι να είναι μια γιορτή που θα την απολαύσει ο κόσμος».