O Βασίλης Ξανθόπουλος καλεσμένος στο 3Χ3 του Ελαφοτόπου

ΜΠΑΣΚΕΤ | 01-08-2024

O Βασίλης Ξανθόπουλος καλεσμένος στο 3Χ3 του Ελαφοτόπου TAGS: #Μπάσκετ

Κλείνουν οι συμμετοχές τη Δευτέρα

 

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος θα είναι ο τιμώμενος καλεσμένος του Α.Ο. Ελαφοτόπου στο ATHLOS Zagori Basketball Festival που λαμβάνει χώρα στις 10 και 11 Αυγούστου στον Ελαφότοπο Ζαγορίου. Ο play-maker του Περιστερίου συμπλήρωσε φέτος το ιστορικό ρεκόρ των 500 συμμετοχών σε αγώνες του Πρωταθλήματος Ελλάδας, όντας μόλις ο 5ος στην ιστορία του αθλήματος με αυτό το επίτευγμα.

Στον Ελαφότοπο, θα συνομιλήσει με τους συμμετέχοντες του 3Χ3 και θα συμβάλει καίρια στην συνολική προσπάθεια των διοργανωτών να προωθήσουν τον ομαδικό αθλητισμό στους νέους. Είναι ο πρώτος εν ενεργεία παίκτης της Α1 κατηγορίας που τιμά με την παρουσία του το 3Χ3 του Αθλητικού Ομίλου Ελαφοτόπου.

Οι εμφανίσεις της διοργάνωσης

Η ATHLOS Sportswear, μέγας χορηγός της εκδήλωσης, ανακοίνωσε τα σχέδια των double face εμφανίσεων που θα λάβουν δωρεάν οι συμμετέχοντες στο 3X3, οι οποίες φέτος θα είναι γαλάζιες και μαύρες (φωτό). Οι double face της ATHLOS είναι ένα από τα «highlights» της διοργάνωσης, που οι συμμετέχοντες προσμένουν με ανυπομονησία κάθε χρόνο.

Τη Δευτέρα κλείνουν οι συμμετοχές

Οι δηλώσεις συμμετοχών θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας 5 Αυγούστου, με το πρόγραμμα των αγώνων να ανακοινώνεται την Πέμπτη 8 Αυγούστου. Η συμμετοχή στην Κατηγορία Κ16 είναι δωρεάν, ενώ η συμμετοχή στην Κατηγορία 16+ κοστίζει 30 Ευρώ ανά ομάδα. Ομάδες που δεν μπορούν να παίξουν το Σάββατο 11 μπορούν να δηλώσουν ότι επιθυμούν να παίξουν μόνο την Κυριακή.

Δηλώστε συμμετοχή ηλεκτρονικά στο https://3x3.aoelafotopou.gr/

 

Φωτορεπορταζ