Πελαργοί-Εθνική ομάδα Μπάσκετ: «Και στα εύκολα και στα δύσκολα ΜΑΖΙ!»

ΜΠΑΣΚΕΤ | 01-08-2024

Πελαργοί-Εθνική ομάδα Μπάσκετ:  «Και στα εύκολα και στα δύσκολα ΜΑΖΙ!»   TAGS: #Ολυμπιακοί Αγώνες #Εθνική Ελλάδας

Παρά τις πολλές δυσκολίες, οι "Πελαργοί" βρίσκονται κοντά στην Εθνική Ελλάδας!

Σε ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

Οι «Πελαργοί» ακολουθούν ανελλιπώς την «Επίσημη Αγαπημένη» εδώ και 19 συναπτά έτη, ωστόσο, τόσο μεγάλη δυσκολία στην εξασφάλιση των εισιτηρίων για τους αγώνες της στην Ολυμπιάδα του 2024 δεν την συνάντησαν ποτέ!

Οι λόγοι:

  • - Λόγω μεγάλης ζήτησης ο αριθμός εισιτηρίων ήταν εξ αρχής περιορισμένος ανα άθλημα και θεατή.
  • - Η Εθνική μας προκρίθηκε μόλις 3 εβδομάδες πριν την έναρξη του Τουρνουά.
  • - Για λόγους ασφαλείας και αποφυγής μαύρης αγοράς από την ομαδική προμήθεια, οι Γάλλοι διοργανωτές δε διέθεταν εισιτήρια από εκδοτήρια, πάρα μόνο ηλεκτρονικά μέσω ειδικής πλατφόρμας και μεμονωμένα.

Με αυτά τα δεδομένα, η εκδρομή των «Πελαργών» κινδύνεψε κυριολεκτικά να ματαιωθεί!

 

Ευχαριστούμε λοιπόν από καρδιάς, τον καθένα ξεχωριστά και όλους μαζί, όσους συνέβαλαν στον επίπονο και επίμονο αγώνα, για να εξασφαλιστεί εγκαίρως και οικονομικά, η είσοδος στο γήπεδο 60 μελών μας, ηλικίας 2-82 ετών και στους 3 αγώνες της Εθνικής μας για την Α' φάση του Ολυμπιακού Τουρνουά στην Λιλ της Γαλλίας, τους κ.κ.:

 

- Τον κ. Τάσο Χατζηβασιλείου, βουλευτή Σερρών της Νέας Δημοκρατίας και μέλος του Συνδέσμου μας,  καθώς και τον κ. Ισιδωρο  Κούβελο, Πρόεδρο της ΔΟΑ, για το προσωπικό ενδιαφέρον και την πολύτιμη συνδρομή τους.

- Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αποστολής στους ΟΑ 2024 κ. Πέτρο Συναδινό για την άμεση ανταπόκριση και αποτελεσματικότητα στο αίτημα μας.

- Τον κ. Γιάννη Ζαμπούκη, Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και μέλος του Συνδέσμου  που ταξίδεψε μαζί μας, για την πολύτιμη συνδρομή του και συνεργασία.

- Τον Πρόεδρο της ΕΟΚ κ. Ευαγγέλιο Λιόλιο και, ιδιαιτέρως, τον Γενικό Διευθυντή κ. Ντίνο Σβερκουνο, για την υπερπροσπάθεια τους καθημερινά, ώστε να μη μείνει εκτός γηπέδου κανείς Έλληνας φίλαθλος που βρέθηκε στη ΛΙΛ.