Vikos Φalcons: Συνεργασία με την Ticketmaster - Πότε κυκλοφορούν τα διαρκείας

ΜΠΑΣΚΕΤ | 23-08-2024

Vikos Φalcons: Συνεργασία με την Ticketmaster - Πότε κυκλοφορούν τα διαρκείας TAGS: #Βίκος Ιωαννίνων #Μπάσκετ

Συνεργασία με την Ticketmaster Hellas και παράλληλα την έναρξη της κυκλοφορίας των καρτών διαρκείας, ανακοίνωσαν οι Vikos Φalcons. 

Αναλυτικά:

Η διοίκηση των Vikos Φalcons ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία Ticketmaster Hellas και παράλληλα την διάθεση των earlybird καρτών διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2024-25, κατά την οποία η ομάδα μας θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Elite League.

Οι earlybird κάρτες διαρκείας είναι σε προνομιακές τιμές και θα είναι διαθέσιμες έως 8/9, ενώ από 9/9 θα ισχύουν οι κανονικές τιμές των διαρκείας.

Οι φίλοι της ομάδας μας και το μπασκετικό κοινό της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να διασφαλίσουν τη θέση τους και να παρακολουθήσουν την ομάδα μας στο θεαματικό και ποιοτικό πρωτάθλημα της Elite League!

Η απόκτηση τόσο των καρτών διαρκείας για το αγωνιστικό έτος 2024-2025, όσο και για μεμονωμένους αγώνες των εντός έδρας αγώνων της ομάδας, θα γίνεται αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας της ticketmaster μέσα από το παρακάτω λινκ: https://www.vikosfalcons.com.

Οι φίλοι θα πρέπει να προσέρχονται με τα παραστατικά ήδη εκτυπωμένα ή με τη χρήση Google/Apple Wallet, για να σκανάρονται κατά την είσοδο.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Δε θα λειτουργούν εκδοτήρια την ημέρα του κάθε αγώνα και η καταβολή των ποσών θα μπορεί να γίνεται μόνο μέσα από την πλατφόρμα της ticketmaster.

Οι κάρτες διαρκείας ισχύουν για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων τη σεζόν 2024-25 (Elite League, Play-offs και Κύπελλο Ελλάδας).

Κλείσε τη δική σου θέση για μια συναρπαστική χρονιά με τα Γεράκια του Βίκου στην Elite League!