Πεντάδα μεταγραφών από την ΑΕ Καναλακίου

ΜΠΑΣΚΕΤ | 06-09-2024

Πεντάδα μεταγραφών από την ΑΕ Καναλακίου TAGS: #Μπάσκετ

Μία πεντάδα μεταγραφών ανακοίνωσε η ΑΕ Καναλακίου. 

Η ανακοίνωση: 

Η Αθλητική Ένωση Καναλακίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση πέντε καλαθοσφαιριστών. Του Μάριου Μιχαήλ, του Χρήστου Πολύζου, του Στέργιου Σωτηρίου, του Παντελή Πετσίτη και του Κωνσταντίνου Μπιλιούρη.
Ο Μάριος Μιχαήλ με πολύχρονη εμπειρία στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΒΔΕ και στη Γ΄ Εθνική. Ενδεικτικά: Πρωτέας Ηγουμενίτσας, Παραμυθιά, Αίας Άρτας, ΓΕΚ, Θρύλος Ιωάννινων, Πας Γιάννενα και Βίκος Ζαγοροχώρια. Ως προπονητής πέρσι με τον ΠΑΣ Γιάννενα WBC κατέκτησε την 5η θέση στο πρωτάθλημα και την συμμετοχή της ομάδας σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ο Χρήστος Πολύζος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Αίολου Τρικάλων φτάνοντας δύο φορές σε τελικό παιδικού πρωταθλήματος Θεσσαλίας. Την σεζόν 2021-22 έπαιξε με την ανδρική ομάδα του Δαναού Τρικάλων, ενώ τα προηγούμενα δύο χρόνια αγωνίστηκε στον IBC στη Γ΄ Εθνική.
Ο Στέργιος Σωτηρίου ξεκίνησε από τα αναπτυξιακά τμήματα του Πρωτέα Ηγουμενίτσας μέχρι το ανδρικό, μετακόμισε στην Κύπρο για σπουδές και αγωνίστηκε στην Ε.Ν.Α.Δ. Κύπρου (Α2 Εθνική). Επιστρέφοντας φόρεσε ξανά τη φανέλα του Πρωτέα για δύο σεζόν. Τη σεζόν 2021-2022 πήρε μεταγραφή στο IBC (Β’ Εθνική) και τα προηγούμενα δύο χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα της Παραμυθιάς στη Γ΄ Εθνική.
Ο Παντελής Πετσίτης ξεκίνησε από τη Νήαρ Ηστ και για 5 χρόνια ήταν στις υποδομές του Ολυμπιακού κατακτώντας το Πανελλήνιο πρωτάθλημα με την ομάδα του Εφηβικού. Στην συνέχεια κατέκτησε 3η θέση στο εφηβικό πρωτάθλημα με τον Ίκαρο Καλλιθέας έχοντας συμμετοχές στην Γ΄ Εθνική με την ανδρική ομάδα. Τα προηγούμενα δύο χρόνια αγωνίστηκε στον IBC στη Γ΄ Εθνική.
Ο Κωνσταντίνος Μπιλιούρης ξεκίνησε από τα αναπτυξιακά τμήματα του Πρωτέα Ηγουμενίτσας μέχρι το ανδρικό. Αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην ομάδα του Αριστοτελείου Κολεγίου και μετά επέστρεψε πάλι στον Πρωτέα. Πέρσι ήταν μέλος της ομάδας της Παραμυθιάς στη Γ΄ Εθνική.
Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Καναλακίου και τους ευχόμαστε καλή σεζόν με πολλές επιτυχίες!!