Συγχαρητήρια της ΕΣΚΑΒΔΕ για την επανεκλογή του Βαγγέλη Λιόλιου

ΜΠΑΣΚΕΤ | 16-09-2024

Συγχαρητήρια της ΕΣΚΑΒΔΕ για την επανεκλογή του Βαγγέλη Λιόλιου TAGS: #Μπάσκετ

Ο Βαγγέλης Λιόλιος εκλέχτηκε και για δεύτερη θητεία πρόεδρος της ΕΟΚ, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑΒΔΕ του έδωσε συγχαρητήρια.

Αναλυτικά:

« Αγαπητέ Πρόεδρε,

Με την ευκαιρία της ανάληψης  των καθηκόντων σας στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σας απευθύνουμε τα θερμά μας  συγχαρητήρια για την επανεκλογή σας ,

και ευχόμαστε τόσο σε εσάς, όσο και στους συνεργάτες σας, κάθε επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που καλείστε να επιτελέσετε.

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι, στο μέτρο των αρμοδιοτήτων μας, θα πράξουμε ότι είναι δυνατόν, ώστε η Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε να λειτουργήσει στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της Ε.Ο.Κ   και τις κατευθυντήριες γραμμές της, και με διάθεση συνεργασίας, φιλίας και συνεργατικότητας, που μας ενώνει όλα αυτά τα χρόνια, θα σταθούμε αρωγοί στο έργο σας.

Ευχόμαστε η θητεία σας  να είναι γεμάτη δημιουργικότητα, επιτυχίες και σημαντικά βήματα προόδου σε όλους  τους τομείς δράσης σας.»

 

 

 

       Ο Πρόεδρος                                                                                            Ο Γενικός Γραμματέας

Αθανάσιος Κυβερνήτης                                                                                   Ιωάννης Ζήκος