Και τώρα τι;

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 14-04-2024

Και τώρα τι; TAGS: #Super League #ΠΑΣ Γιάννινα

Μόνο αν "αυτοκτονήσουν" ο Παναιτωλικός και η Κηφισιά, και έρθουν τόσες νίκες όσες και όλη τη χρονιά, δεν θα υποβιβαστεί ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Ας είμαστε ρεαλιστές, είναι ένα σενάριο... στη σφαίρα της φαντασίας! Όσο και αν μας πονάει, η σκληρή πραγματικότητα είναι μία, η νέα αγωνιστική περίοδο δεν θα μας βρει στη Super League.

Όμως το θέμα είναι ποια θα είναι η επόμενη ημέρα στον ΠΑΣ.

Η διοίκηση Χριστοβασίλη έχει ήδη πετάξει λευκή πετσέτα και περιμένει αγοραστές, από τη στιγμή που έβγαλαν το πωλητήριο (στο χειρότερο σημείο της σεζόν).

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, αν και θα ήταν λάθος να χρεωθεί μόνος του τον υποβιβασμό, δεν δείχνει διάθεση να συνεχίσει στην ομάδα.

Όσο για τους ποδοσφαιριστές, λογικό είναι ότι θα υπάρξουν τάσεις φυγής από αρκετούς, ενώ και αυτοί που επιθυμούν να μείνουν, σίγουρα θα είναι προβληματισμένοι αν υπάρξει διοικητική αβεβαιότητα.

Η επόμενη ημέρα είναι γεμάτη ερωτηματικά και το επόμενο δίμηνο θα είναι εξαιρετικά κρίσιμο.

Το Α και το Ω είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει να διοικήσει τον ΠΑΣ, και φυσικά αν θα υπάρξει τέτοιο ενδεχόμενο.

Γιατί από τη στιγμή που δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση ακόμη, όλα είναι στον αέρα.

Αυτό όμως που πρέπει να είναι το πρωτεύον, είναι τα Γιάννινα να σταθούν δίπλα στον ΠΑΣ! Να μην τον αφήσουν να... φυτοζωεί!

Ας εξασφαλιστεί πρώτα από όλα η επιβίωση της ομάδας, και μετά να γίνει η προσπάθεια η ομάδα να μπει ξανά στις ράγες των επιτυχιών!

Έχουμε όμως δρόμο μπροστά μας και είναι μακρύς και ιδιαίτερα δύσκολος και το επόμενο διάστημα είναι ίσως το πιο κρίσιμο στην ιστορία του ΠΑΣ!

Κώστας Γεωργιάδης