Έχει μπροστά του γολγοθά... αλλά ΠΑΣ είσαι!

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 15-04-2024

Έχει μπροστά του γολγοθά... αλλά ΠΑΣ είσαι! TAGS: #Super League #ΠΑΣ Γιάννινα

Η αγωνιστική σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα, ολοκληρώνεται με τον χειρότερο τρόπο και σε ένα κλίμα αβεβαιότητας για την επόμενη ημέρα.

Δεν είναι μόνο ο υποβιβασμός που αποτελεί. από μόνος του, μία αρνητική εξέλιξη. Είναι η αίσθηση ότι όλα πρέπει να ξεκινήσουν από το μηδέν για την επόμενη χρονιά, τη στιγμή μάλιστα που η νυν διοίκηση έχει αποφασίσει να αφήσει την ομάδα.

Ο ΠΑΣ, ως ιστορικός σύλλογος, που αποτελεί το καμάρι των Ηπειρωτών, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πέσει στη δίνη της διοικητικής αστάθειας και της απαξίωσης.

Τα παραδείγματα επαρχιακών ομάδων, που κάποτε κοσμούσαν την Α' Εθνική, και τώρα βολοδέρνουν μεταξύ Γ' Εθνικής και τοπικών κατηγοριών, είναι πολλά!

Ο πάλαι ποτέ Άγιαξ της Ηπείρου, δεν πρέπει να αφεθεί να καταλήξει έτσι! 

Το ζητούμενο είναι να βρεθεί μία ισχυρή διάδοχη κατάσταση της διοίκησης Χριστοβασίλη. Ο κύκλος της ομάδας έκλεισε, και πρέπει να ανοίξει ένας καινούργιος που θα ήταν ευχής έργο να έφερνε ξανά τον ΠΑΣ στον δρόμο των επιτυχιών και σε ανοδική πορεία! Να κοιτάμε ψηλά και όχι χαμηλά!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αδέρφια Χριστοβασίλη, έχουν ξεκινήσει τις επαφές με επιχειρηματίες. Τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο και δεδομένο σε αυτή τη χρονική στιγμή.

Τα οικονομικά της ομάδας και η βιωσιμότητα της, είναι ένα μεγάλο στοίχημα, και μάλιστα τη στιγμή που ο ΠΑΣ θα βρεθεί σε μία δύσκολη κατηγορία, με μεγάλο ανταγωνισμό και ελάχιστη οικονομική βοήθεια.

Όμως είσαι ΠΑΣ! Και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε πρόκληση! Δεν θα πρέπει να αφήσουμε τον σύλλογο να σβήσει! Πρέπει να δούμε την φετινή αποτυχία σαν μία νέα αρχή με στόχο την μεγάλη επιστροφή!

Για να γίνει όμως αυτό, έχουμε δρόμο μπροστά μας! Και φυσικά θα χρειαστεί συστράτευση όλων όσοι αγαπάνε τον ΠΑΣ! 

Για την πόλη και τον ταύρο! Για να δούμε ξανά σε αγωνιστικό χώρο μία σπουδαία ομάδα, που θα την καμαρώνουν οι φίλαθλοι στις κερκίδες!

Κώστας Γεωργιάδης