Γρηγορίου: «Δεν θα είμαι του χρόνου στον ΠΑΣ! Ήδη η ομάδα κοιτάει και την επόμενη μέρα!»

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 21-04-2024

Γρηγορίου: «Δεν θα είμαι του χρόνου στον ΠΑΣ! Ήδη η ομάδα κοιτάει και την επόμενη μέρα!» TAGS: #Super League #ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, απάντησε ότι δεν θα είναι στο τιμόνι του ΠΑΣ Γιάννινα τη νέα σεζόν.

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα στη λήξη της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό, για την 5η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Για τη διαχείριση του υποβιβασμού: «Δεν είναι καθόλου εύκολο, όταν συμβαίνει αυτό σε μια ιστορική ομάδα είναι πάρα πολύ δύσκολο για όλους μας. Σήμερα είχαμε μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση. Ήδη η ομάδα κοιτάει και την επόμενη μέρα βλέποντας κάποια παιδιά που ενδεχομένως να είναι για του χρόνου. Θεωρώ φέραμε σε δύσκολη θέση τον Πανσερραϊκό και αυτό ήταν το ζητούμενο για εμάς σήμερα, να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε μέχρι το τέλος».

Για το αν θα είναι του χρόνου: «Όχι, εγώ δεν θα είμαι του χρόνου, το έχω δηλώσει. Η ομάδα δεν πρέπει να παύει να κοιτάει την επόμενη μέρα. Άσχετα με το ποιος θα είναι, είτε συνιδιοκτησία είτε σαν προπονητής. Εγώ σίγουρα δεν θα είμαι, αλλά η ομάδα θα πρέπει να κοιτάει την επόμενη μέρα».