Τον ΠΑΣ θα τον σέβεστε!

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 28-04-2024

Τον ΠΑΣ θα τον σέβεστε!  TAGS: #Super League #ΠΑΣ Γιάννινα

Δεκαοκτώ μαύρα σαββατοκύριακα ήταν ήδη πάρα πολλά για μία ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα! Ο Άγιαξ της Ηπείρου είχε φέτος μία πολύ δύσκολη χρονιά που όλα πήγαν ανάποδα!

Όμως κράτησε το καλύτερο για το τέλος! Αν και πεσμένος στο έδαφος και έτοιμος να αποτελέσει εύκολη λεία, απέδειξε γιατί είναι μεγάλος σύλλογος!

Δεν πήγε για τουρισμό στο «Μ. Κρητικόπουλος»! Έπαιξε για την ιστορία του και για μία ολόκληρη περιφέρεια, που διψάει για διακρίσεις!

Κάτω από την καθοδήγηση ενός ανθρώπου που πραγματικά έχει προσφέρει και μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα, τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο, οι κυανόλευκοι έκαναν πάνω από όλα το καθήκον τους! Κατέβηκαν να κερδίσουν! Κατέβηκαν να αγωνιστούν για την αξιοπρέπεια, την περηφάνεια και το γόητρο μιας ομάδας που εκπροσωπεί όλη την Βορειοδυτική Ελλάδα!

Βούλωσε στόματα το 3-2 κόντρα στην Κηφισιά!

Και κάπου σε όλο αυτό το μαύρο σύννεφο που μας είχε πλακώσει, φάνηκε μία μικρή ηλιαχτίδα! Όχι ο ΠΑΣ δεν θα χαθεί! Δεν πρέπει να χαθεί!

Ο ΠΑΣ αξίζει τον σεβασμό όλων μας!

ΥΓ: Όσο για τη συμπεριφορά του Σωτήρη Νίνη, η κίνηση των ανθρώπων της Κηφισιάς να τον στείλουν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, μιλάει από μόνη της! Κρίμα για έναν πρώην διεθνή παίκτη να μην σέβεται μία ομάδα που προσπάθησε να τον… αναστήσει!

Και μπράβο στον Εραμούσπε που του έδειξε ότι τουλάχιστον κάποιοι εδώ δεν ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές!

Κώστας Γεωργιάδης