Μετά τον Βόλο όλα τα μέτωπα ανοιχτά

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 05-05-2024

Μετά τον Βόλο όλα τα μέτωπα ανοιχτά TAGS: #Super League #ΠΑΣ Γιάννινα

Για τη νέα πραγματικότητα και τις νέες συνθήκες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει, πρέπει να ετοιμαστεί ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Το Σάββατο 11 Μαΐου τελειώνουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις με την αναμέτρηση απέναντι στον Βόλο, αλλά αρχίζει μία πολύ κρίσιμη χρονικά περίοδος για το μέλλον της ομάδας.

Η διοίκηση Χριστοβασίλη, παρά το γεγονός ότι έχει αφήσει ανοιχτή την πόρτα για αλλαγή του ιδιοκτησιακού, είναι υποχρεωμένη να ξεκινήσει από τώρα τον σχεδιασμό και το πλάνο της νέας σεζόν στη Super League 2.

Τα νέα οικονομικά δεδομένα που έχει να αντιμετωπίσει η ΠΑΕ, με τα λιγότερα έσοδα στη χαμηλότερη κατηγορία, είναι ένα μεγάλο "αγκάθι", και φυσικά η πώληση ποδοσφαιριστών που αποτελούν τη βιτρίνα της ομάδας, είναι μονόδρομος.

Πολύ σημαντικό είναι επίσης να αποφασιστεί με ποιον προπονητή θα κατέβει ο ΠΑΣ τη νέα σεζόν. Σε πρώτο πλάνο είναι ο Γεωργουλόπουλος, αλλά όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν με την αυλαία της τρέχουσας σεζόν.

Οι επαφές με ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα, αναμένεται να βγάλουν ειδήσεις, αλλά απαραίτητο στοιχείο είναι να μην αδειάσει το ρόστερ καθώς θα είναι πιο εύκολο για τον ΠΑΣ να μην ξεκινήσει από το μηδέν, αλλά να υπάρχει βασικός κορμός για να δουλέψει για μία απαιτητική χρονιά.