Γεωργουλόπουλος: "Αν μου γίνει πρόταση για τη νέα σεζόν θα την αποδεχτώ"

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 12-05-2024

Γεωργουλόπουλος: "Αν μου γίνει πρόταση για τη νέα σεζόν θα την αποδεχτώ" TAGS: #Super League #ΠΑΣ Γιάννινα

Δεν έχει κάνει ακόμη κουβέντα με τη διοίκηση ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος για το αν θα μείνει και τη νέα σεζόν στον πάγκο του ΠΑΣ.

Όπως επισήμανε, τώρα που τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, θα συζητήσει με την ΠΑΕ, και αν του γίνει πρόταση για ανανέωση, θα μείνει.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

«Ήταν μια χρονιά με πάρα πολλά προβλήματα. Δυστυχώς του χρόνου η ομάδα μας θα βρίσκεται στη Β’ Εθνική. Πρέπει όλοι όσοι ήμασταν στην ομάδα να κοιταχτούμε στον καθρέπτη, να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας και να φτιάξουμε κάτι καλύτερο για την επόμενη σεζόν.

Υπάρχει μέλλον σε αυτή την ομάδα, κατ’ αρχάς από τη φανέλα αυτής της ομάδας. Υπάρχει μέλλον από τους ποδοσφαιριστές που τους είδαμε στα τελευταία παιχνίδια. Υπάρχει μέλλον από τον κόσμο. Ο ΠΑΣ είναι ιστορική ομάδα και όλη η Ελλάδα είναι στενοχωρημένη για τον υποβιβασμό του.

Θεωρώ ότι με τις κατάλληλες κινήσεις των αρμοδίων, η ομάδα σύντομα θα γυρίσει πάλι στη Super League.

Έχει μεγάλη ιστορία και φυσικά η ιστορία από μόνη της δεν λέει τίποτα. Πολλές φορές λέει και πολλά. Ήρθε ξανά ο ΠΑΣ σε αυτή τη θέση αλλά τα κατάφερε μετά από σπουδαία πράγματα που τα έχω δει και εγώ μπροστά μου. Θεωρώ ότι είναι ένα σημείο αναφοράς αυτή τη στιγμή να αλλάξουν κάποια δεδομένα και να προχωρήσουμε στην επόμενη ημέρα, η οποία θα είναι πιο αισιόδοξη για την ομάδα».


Για το αν θα μείνει στον πάγκο του ΠΑΣ:

«Δεν κάναμε καμία κουβέντα αν μείνω για τη συνέχεια και αυτή η κουβέντα δεν έπρεπε να γίνει. Τώρα που τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μας θα γίνει κουβέντα με τον πρόεδρο. Εγώ σας είχα πει και πάλι, ότι αυτή την ομάδα την αγαπάω για έναν σημαντικό λόγο. Γιατί έζησα στα Γιάννινα τις καλύτερες στιγμές της ποδοσφαιρικής μου θητείας. Νιώσαμε απίστευτη χαρά που παίξαμε στην Ευρώπη και τώρα έχουμε μια μεγάλη στενοχώρια. Όταν αγαπάς κάτι, είτε είναι άνθρωπος είτε ομάδα είτε οτιδήποτε, το αγαπάς και στα δύσκολα και στα εύκολα. Εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αν μου κάνουν την πρόταση να μείνω θα την αποδεχθώ. Είμαι προπονητής 25 χρόνια, έχω δουλέψει ξανά στη Β’ Εθνική, έχω δουλέψει και σε ομάδες Α’ Εθνικής, φυσικά θα το δεχόμουν και μπορώ να ανταπεξέλθω 100%».