Αποχαιρέτησε τη Super League με βαριά ήττα η Κ-19

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 25-05-2024

Αποχαιρέτησε τη Super League με βαριά ήττα η Κ-19 TAGS: #Super League #ΠΑΣ Γιάννινα

Η Κ-19 του ΠΑΣ Γιάννινα αποχαιρέτησε την Super League με τον εξ αναβολής αγώνα της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΚ στις εγκαταστάσεις Athens LifeTech Park στα Σπάτα.


Η ομάδα της ΑΕΚ επικράτησε με 5-1, καθώς πήρε την πρωτοβουλία από την αρχή του αγώνα και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, εκ των οποίων αξιοποίησε αυτή του 10ου λεπτού. Στη φάση αυτή ο Αλέξανδρος Ελέζι έκανε μια ατομική προσπάθεια και σουτ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ, ο Τάσος Κοντορουχάς έκανε νέο σουτ που κόντραρε σε αμυντικό και στη συνέχεια ο Χρήστος Παλαιολόγου με σουτ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το σκορ έφτασε στο 3-0 σχετικά νωρίς στο 2ο ημίχρονο. Ο Τάσος Κοντορουχάς πέτυχε δύο γκολ στο 54' και στο 57', το πρώτο μετά από ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα σε σέντρα του Πέτρου Σβίγκου και το δεύτερο μετά από πάσα του Νίκου Δημητριάδη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μείωσε σε 3-1 στο 87' με σκόρερ τον Ορέστη Καλέμι, όμως ο Κοντορουχάς έφτασε σε χατ τρικ στο 90' μετά από πάσα του Σβίγκου, ενώ στα τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων οι όροι αντιστράφηκαν και ο Σβίγκος ήταν ο σκόρερ του τελικού 5-1 μετά από πάσα του Κοντορουχά.