Για να επιστρέψει ο ΠΑΣ εκεί που ανήκει χρειάζεται συστράτευση και όχι εσωστρέφεια

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 29-05-2024

Για να επιστρέψει ο ΠΑΣ εκεί που ανήκει χρειάζεται συστράτευση και όχι εσωστρέφεια TAGS: #Παναγιώτης Χριστοβασίλης #Super League 2 #ΠΑΣ Γιάννινα

Η οικογένεια Χριστοβασίλη, όπως αναφέρει στην γραπτή της δήλωση, σηκώνει τα μανίκια και ξεκινάει τον σχεδιασμό για τον ΠΑΣ Γιάννινα 2024-25. 

Νέος αγοραστής δεν βρέθηκε, οπότε μένει ο ίδιος καπετάνιος να οδηγήσει το καράβι στα νερά της Super League 2.

Όμως κάπου εδώ πρέπει να τελειώσουν τα λόγια και να έρθουν τα έργα. 

Η διοίκηση αναφέρει ότι σηκώνει τα μανίκια και πιάνει δουλειά. Και το ζητούμενο είναι αν οι πλάτες της θα αντέξουν τις μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι σε κομβικό σημείο. Οι όποιοι εγωισμοί υπάρχουν, θα πρέπει να μπουν στην άκρη. Θα πρέπει να επικρατήσει η ψυχραιμία και η λογική.

Οι φίλαθλοι είναι θυμωμένοι και μουδιασμένοι από την αποτυχημένη χρονιά και το πως διαχειρίστηκε η διοίκηση τις καταστάσεις.

Για να κολλήσει και πάλι το γυαλί, θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια. Για να "ζεσταθεί" ο κόσμος θα πρέπει να δει σημαντική αλλαγή. 

Όμως για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους, θα πρέπει να υπάρξει μια συστράτευση δυνάμεων για να βοηθηθεί ο ΠΑΣ! Η πόλη θα πρέπει με τον τρόπο της να σταθεί δίπλα στην προσπάθεια που θα κάνει ο Άγιαξ της Ηπείρου για επιστροφή.

Η όποια εσωστρέφεια θα είναι καταστροφική! 

Η ΠΑΕ έχει μεγάλες ευθύνες για την τωρινή κατάσταση, αλλά μήπως ήρθε η ώρα να υπάρξουν νέες γέφυρες επικοινωνίας με τους φιλάθλους και την τοπική κοινωνία; 

Μήπως ήρθε η ώρα να στελεχωθεί ο ΠΑΣ με ικανούς ανθρώπους, που θα ξέρουν πως να χειριστούν τις καταστάσεις; 

Η φουρτούνες θέλουν σταθερά και ικανά χέρια στο τιμόνι, και δεν νομίζω ότι σε ολόκληρη την Ήπειρο δεν έχουμε τέτοιους ανθρώπους!

Κώστας Γεωργιάδης