Γρηγορίου: «Δεν χάνω την πίστη μου!»

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 17-03-2024

Γρηγορίου: «Δεν χάνω την πίστη μου!» TAGS: #Super League #ΠΑΣ Γιάννινα

Παρά την ήττα, και την διάχυτη απογοήτευση για το πως ήρθε στο ματς με τον Ατρόμητο, ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν χάνει την πίστη του για τη διεκδίκηση της παραμονής.

Αναλυτικά ο Μιχάλης Γρηγορίου στη συνέντευξη τύπου τόνισε τα εξής:

«Είναι από τα ματς που μένουν αποτυπωμένα στη μνήμη. Θεωρώ ότι ήμασταν κυρίαρχοι στο α’ ημίχρονο. Στα πρώτα 35 λεπτά χάσαμε εξαιρετικές ευκαιρίες, και κατ’ εμέ μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο. Θα μπορούσαμε να προηγηθούμε και δύο και τρεις φορές. Αντ’ αυτού βρέθηκε ο τρόπος να δεχτούμε και πάλι ένα γκολ, απ’ αυτά που έχουμε συνηθίσει να δεχόμαστε όσο είμαι εγώ στον πάγκο της ομάδας. Από το πουθενά δηλαδή.

Στο β’ ημίχρονο, ενώ βρίσκουμε τα ψυχικά αποθέματα, γιατί καταλαβαίνετε κι εσείς ότι όταν ξεκινάς με μία καλή ομάδα όπως ο Ατρόμητος είναι δύσκολο να αντιδράσεις, αλλά φέρνουμε το ματς στα ίσια, ξαναδεχόμαστε αστείο γκολ. Ξαναφέρνουμε το ματς στα ίσια κι εκεί που διεκδικούμε να πάρουμε τη νίκη, βρίσκεται πάλι ο τρόπος να χάσουμε το παιχνίδι.

Πραγματικά δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Και στα δύο παιχνίδια με τον Ατρόμητο ήμασταν καλύτεροι και αντί να έχουμε 4-6 βαθμούς, έχουμε μόνο 1.

Εννοείται ότι στη φάση που είναι το πρωτάθλημα έχει τεράστια σημασία το να παίρνεις βαθμούς. Δεν μπορέσαμε να το κάνουμε, αλλά συνεχίζουμε. Έχουμε άλλα 6 παιχνίδια.

Δεν μπορώ παρά να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί έκαναν κατάθεση ψυχής. Ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή, συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο, κάτι καλό θα μπορέσουμε να καταφέρουμε στο τέλος.

Εγώ δεν χάνω την πίστη μου ότι μέχρι την τελευταία στιγμή θα πρέπει να πολεμήσουμε για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία».

Για το αν έχουν οι παίκτες τα ψυχικά αποθέματα μετά και τον τρόπο που ήρθε η ήττα:

«Έχουμε υποστεί ξανά τέτοιες ήττες. Αυτά τα παιδιά, ενώ είναι δύσκολο να βρουν τα ψυχικά αποθέματα για να είναι ανταγωνιστικά στο επόμενο παιχνίδι και να έχουν και τα ηνία του παιχνιδιού όπως σήμερα, μου δείχνουν ότι βρίσκουν τα ψυχικά αποθέματα και στο επόμενο ματς είναι πάλι ανταγωνιστικά. Έχουμε μία σειρά παιχνιδιών στα οποία ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Σήμερα δεν θυμάμαι άλλη φάση, εκτός του φάουλ του Τζαβέλλα άλλη φάση του Ατρόμητου. Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε, τα παιδιά μου δείχνουν ότι μπορούν. Άλλη ομάδα στη θέση τους με όλα αυτά που συμβαίνουν, ίσως να μη μπορούσε να είναι συνεχόμενα καλή. Θα το προσπαθήσουμε μέχρι τέλους».

Για την αμυντική συμπεριφορά και αν μπορεί να διορθωθεί:

«Δεν ήταν θέμα αμυντικής συμπεριφοράς, ήταν ατομικά λάθη. Όταν μιλάμε για ατομικά λάθη, δεν μπορεί να διορθωθεί κάτι σ’ αυτό το κομμάτι. Σε κανένα γκολ απ’ αυτά που δεχτήκαμε δεν βρέθηκε με υπεραριθμία ο αντίπαλος, δεν είχαμε κακές τοποθετήσεις. Είναι αδράνεια της στιγμής. Για τα ατομικά λάθη δεν ξέρω αν υπάρχει προπονητής που μπορεί να βελτιώσει κάτι».