Πομς: "Θα χρειαστούμε 3-4 μεταγραφές"

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 26-07-2024

Πομς: "Θα χρειαστούμε 3-4 μεταγραφές" TAGS: #Super League 2 #ΠΑΣ Γιάννινα

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε ο Ρενε Πομς μετά την προπόνηση της Παρασκευής.

Όπως τόνισε, ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον 3-4 μεταγραφές σε θέσεις όπως αμυντικού, πλαϊνού χαφ, και επιθετικού.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πώς αισθάνεται μία εβδομάδα στα Ιωάννινα: «Πολύ καλά, είναι μία όμορφη πόλη. Είμαι εδώ μία εβδομάδα και απολαμβάνω την παραμονή μου. Είναι πολύ καλός και ο κόσμος και η πόλη και η ομάδα.  Σίγουρα έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες στην ομάδα, πρέπει να τους προετοιμάσουμε, αλλά γενικά μιλώντας γι’ αυτές τις πρώτες μέρες, νιώθω πολύ καλά στην Ελλάδα».

Για την ομάδα: «Ο σύλλογος υποβιβάστηκε από την πρώτη κατηγορία. Αυτό είναι ένα νέο ξεκίνημα, μία επανεκκίνηση θα έλεγα. Σε πρώτη ανάγνωση αυτό είναι αρνητικό, αλλά κάποιες φορές μπορεί να είναι μία νέα ευκαιρία για την ομάδα και για τους νέους παίκτες. Όλοι οι άνθρωποι του κλαμπ έχουν κίνητρα, κάνουν το καλύτερο για να επιστρέψει η ομάδα στην Α’ κατηγορία».

Για τις μεταγραφές: «Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου, οπότε έχουμε ακόμα πολύ χρόνο. Θα δώσουμε την ευκαιρία στους νέους παίκτες να μας δείξουν πόσο καλοί είναι, αλλά σίγουρα θα χρειαστούμε 3-4 παίκτες ακόμα για να ανέβουμε κατηγορία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Το ξέρουμε αυτό και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν ποιοι παίκτες θα έρθουν και ποιοι μπορούν να μας βοηθήσουν».

Για τις θέσεις που θέλει ενίσχυση η ομάδα: «Θα δούμε, χρειαζόμαστε αμυντικό, παίκτη στα άκρα και σίγουρα επιθετικό. Ψάχνουμε παίκτες σε 3-4 θέσεις. Είμαι πολύ θετικός και αισιόδοξος ότι θα έχουμε τους παίκτες αυτούς μαζί μας τις επόμενες 2-3 εβδομάδες».