Το... πικρό αντίο του Κόντε στον ΠΑΣ!

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 09-08-2024

Το... πικρό αντίο του Κόντε στον ΠΑΣ! TAGS: #Super League 2 #ΠΑΣ Γιάννινα

Παρελθόν αποτελεί ο Πέδρο Κόντε από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αποτελούσε ένα τεράστιο κεφάλαιο για την ομάδα και αγαπήθηκε από τους φιλάθλους! Και ήρθε η ώρα να πει το αντίο.

Μέσω social media αποχαιρέτησε τα Γιάννινα:

Η στιγμή που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έρθει έφτασε.

Από την πρώτη μέρα ο ΠΑΣ ήταν προτεραιότητά μου, απέρριψα τα πάντα για να συνεχίσω στην ομάδα μου ακόμα κι αν αυτό σήμαινε πτώση κατηγορίας.

Μετά από δύο μήνες, αυτή η τελευταία εβδομάδα ήταν καθοριστική για την απόφασή μου. Προς μεγάλη μου λύπη, ήρθε η ώρα να χωρίσουμε τους δρόμους μας και να ξεκινήσουμε έναν νέο σταθμό με μεγάλο ενθουσιασμό.

Το πρώτο και πιο σημαντικό πράγμα για μένα, είναι να ευχαριστήσω όλους στα Ιωάννινα για όλα όσα έκαναν για μένα, τον καθένα από τους οπαδούς που ήταν εκεί, για όλα εκείνα τα μηνύματα σε κακές στιγμές αλλά και καλές, για εκείνα τα μηνύματα που έφτασαν σε εμένα ώστε να μην αφήσω την ομάδα... εδώ έχεις έναν ακόμα οπαδό της ομάδας σου για πάντα!

Ευχαριστώ επίσης όλους εκείνους τους ανθρώπους που δουλεύουν στο σύλλογο, που σου κάνουν τη μέρα πιο εύκολη, τόσο στο γραφείο όσο και στα αποδυτήρια, Βασίλη, Λευτέρη, Ειρήνη, Ανδρέα, Ηλία, Δημήτρη, Μπάμπη.
Σε όλο το ιατρικό επιτελείο που ήταν μαζί μου ειδικά στις άσχημες στιγμές, τους δύο μου Στέφανους, τον Μάριο, τον Γιώργο και, απ' όσο μπορώ να πω, τον Φίλιππο Σκόρδο και τον Δρ Ριστάνη, για μένα, τους πιο σημαντικούς ανθρώπους του συλλόγου, θα το λέω πάντα.

Δεν θέλω να παραλείψω τον πρόεδρο της ομάδας και την οικογένεια Χριστοβασίλη που έχουν δώσει τόσα πολλά στον σύλλογο και θα είμαι πάντα ευγνώμων.

Και τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες που είχα στον σύλλογο και οι οποίοι ήταν πολλοί, και γενικά, όλους τους ανθρώπους στο προπονητικό επιτελείο, προπονητές, γυμναστές,  με λίγα λόγια, όλους εκείνους με τους οποίους έχω μοιραστεί ορισμένες στιγμές στον ΠΑΣ.

Δεν ξέρω αν θα είναι το οριστικό αντίο, ή αν θα ξαναπούμε κάποια στιγμή,, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μέσα από την καρδιά μου και όπως είπα, εδώ έχετε έναν ακόμα οπαδό. Πάντα θα σας έχω μέσα στην καρδιά μου!

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pedro Conde (@pedroconde_9)