Στη Θεσπρωτία ο ΠΑΣ και στα δύσκολα η Θύελλα Κατσικά

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 23-08-2024

Στη Θεσπρωτία ο ΠΑΣ και στα δύσκολα η Θύελλα Κατσικά TAGS: #Θύελλα Κατσικά #Κύπελλο Ελλάδας #ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Θύελλα Κατσικά έμαθαν τους αντιπάλους τους στο Κύπελλο Ελλάδος.

Στη 2η φάση της διοργάνωσης, ο ΠΑΣ θα αναμετρηθεί με τον κυπελλούχο της ΕΠΣ Θεσπρωτίας. Σπάρτακο Γραικοχωρίου (7 ή 8 Σεπτεμβρίου ο αγώνας). Αν προκριθεί, στην 3η Φάση θα αναμετρηθεί με τον νικητή της αναμέτρησης Ερμιονίδα-Ιωνικός. Δηλαδή στο βάθος... Θανάσης Στάικος, καθώς είναι η πρώην και η νυν ομάδα του μέχρι πέρυσι προπονητή του ΠΑΣ!

Βουτιά στα δύσκολα για την Θύελλα Κατσικά που θα κληθεί να αναμετρηθεί με την ΑΕΛ! Αν γίνει η έκπληξη και αποκλείσει τους βυσσινί, η Θύελλα θα αναμετρηθεί με τον νικητή από το ζευγάρι, Ορέστης Ορεστιάδας-Μακεδονικός.

Τη διαδικασία της κλήρωσης συντόνισε και παρουσίασε η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και τη διαδικασία της κλήρωσης ανέλυσε ο πρόεδρος της Υποεπιτροπής του Κυπέλλου Ελλάδας και μέλος της Επιτροπής Διοργανώσεων, Γιάννης Ρέτσας. Την κλήρωση διενήργησε ο προπονητής Γιώργος Τσαμόπουλος, ο οποίος πέρσι διακρίθηκε ως προπονητής του Αστέρα Καισαριανής καθώς συμμετείχε ως την 5η φάση της διοργάνωσης, την υψηλότερη όπου έφτασε ερασιτεχνική ομάδα στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson 2023-24.

Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες στις τρεις πρώτες φάσεις, στις οποίες συμμετέχουν κυπελλούχοι και φιναλίστ ομάδες των ΕΠΣ και ομάδες της Super League 2, είναι μονοί και σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια θα ακολουθήσει παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της κλήρωσης ανά φάση:

1η φάση

2η φάση

3η φάση