Τι κρατάμε από την τοποθέτηση Χριστοβασίλη

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 22-03-2024

Τι κρατάμε από την τοποθέτηση Χριστοβασίλη TAGS: #Παναγιώτης Χριστοβασίλης #Super League #ΠΑΣ Γιάννινα

Μετά από αρκετούς μήνες παραμονής στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ, ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης άνοιξε τα χαρτιά του για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι φίλαθλοι περίμεναν την τοποθέτηση του προέδρου. Κάτι η κακή πορεία της ομάδας, κάτι τα σενάρια πώλησης, που έδιναν και έπαιρναν το τελευταίο διάστημα, δεν άφηναν άλλες επιλογές.

Ο ΠΑΣ βρίσκεται σε κομβικό σημείο και υπάρχει αγωνία για την επόμενη ημέρα.

Ο Χριστοβασίλης πήρε τον λόγο σε μία συνέντευξη τύπου που κράτησε κάτι παραπάνω από μία ώρα, και τα ερωτήματα των ΜΜΕ ήταν πολλά.

Αυτό που κρατάμε είναι ότι η οικογένεια Χριστοβασίλη διαβεβαιώνει, ότι σκοπεύει να παραμείνει στο τιμόνι, και φιλοδοξεί να παραμείνει στο τιμόνι, ακόμη και αν ο ΠΑΣ δεν καταφέρει να κρατηθεί στην κατηγορία, διαψεύδοντας σενάριο για αποχώρηση.

Ούτε για πώληση δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα, ως επίσημη πρόταση. Μάλιστα ο Χριστοβασίλης υπογράμμισε ότι η ΠΑΕ θα ασχοληθεί μόνο σε επίσημη πρόταση και αν υπάρχει όραμα από αυτόν που καταθέτει την πρόταση.

Αντίθετα, υπογράμμισε ότι η σημερινή διοίκηση έχει όραμα να κάνει μεγάλο τον ΠΑΣ, αλλά αυτό θα γίνει βήμα-βήμα και θα υπάρξει ανάλογο άνοιγμα στην πόλη και τους φιλάθλους.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ φυσικά και παραδέχτηκε τα πολλά λάθη της διοίκησης για τον σχεδιασμό της ομάδας, αλλά υπερασπίστηκε τις επιλογές του. Τόνισε ότι ήταν λάθος ότι άφησε τον Θανάση Στάικο να σηκώσει μόνος του το βάρος της κατηγορίας. Παράλληλα εξέφρασε την άποψη ότι ήταν σωστή η πολιτική της στήριξης στο έμψυχο δυναμικό και τον προπονητή, αλλά κάποιες μεταγραφές και κινήσεις δεν βγήκαν.

Για τα οικονομικά της ΠΑΕ, ανέφερε ότι είναι τακτοποιημένα και άφησε αιχμές για ποδοσφαιριστές που κάνουν προσφυγές μόνο όταν είναι στον ΠΑΣ.

Για τον Νιαρχάκο και την αποχώρηση του ανέφερε ότι έφυγε για προσωπικούς λόγους καθώς συγκέντρωσε πάνω του πολλά πυρά. 

Δεν γνωρίζω την απήχηση που είχε η συνέντευξη τύπου του Παναγιώτη Χριστοβασίλη στον κόσμο του ΠΑΣ, όμως ασφαλώς και οι φίλαθλοι έχουν κάθε δικαίωμα να είναι ακόμη καχύποπτοι.

Περιμένουν έργα και όχι λόγια και θέλουν να δουν μία διοίκηση, ισχυρή, να σηκώνει το βάρος της μεγάλης κατηγορίας στις πλάτες της! Θέλουν τον ΠΑΣ πρωταγωνιστή και όχι παρία!

Ίδωμεν λοιπόν!

Κώστας Γεωργιάδης